EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Rampage kolları nasıl.
Şu modeller.
Rampage SG-R601
Rampage SG-R218
Bu durumda MSI modeli en mantıklı ama 360 üzmez hatta bu kollar Microsoft'un olduğu için plug and play mantığındadır yani direk oynamaya hazır bilgisayarda da. Tek sorunu kalem pil ile çalışıyordu ama şarjlı kalem pil ile kolayca çözülür.
Kalem pillide olabilir hocam gecikmesi az veya ortalama tetikleri vb nasıl.
Xbox 360 2.4GHz çalışıyordu ayrıca arka tetikler analog yani basıncına göre tepki verebiliyor.
Bak bu güzelmiş hocam peki bu AAA oyunlarda ve peste uyumlulukları nasıl benim gameped ile alakalı hiç deneyimim yok. Normal PS kolundan farkları ne.
Uyumlulukları mükemmel şöyle düşün markasız ya da PlayStation kollarını insanlar çoğu zaman Xinput dönüştürücü programlarla kullanıyor bu da genelde Xbox 360 olarak gözükmesine sebep oluyor yani Windows'un doğal olarak en iyi desteklediği kollar.
Tamamdır hocam XBOX360 kolu şu an benim aklıma yattı ama bu kolun daha güncel bir hali var mı yeni nesili gibi bütçeyi aşmadan.
En düşük alabileceğin Xbox One serisinin kolları ama onlarda 1000 altı yoktur.
Hocam önerin içim teşekkür ederim biraz araştırdım en son bunu sipariş ettim. Şimdlik idare etmek için dursun ileride kol sararsa orijinal Xbox alırım.