Bütçe
6500

t4kiiiii

Uzman
Selam, iyi Sosyaller dostlar. Kablosuz oyuncu kulaklık önerisi istiyorum fakat çoğu orta ve üst segment kulaklıkların bas konusunda düşük kaldıklarına tanık oldum. SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ve Corsair HS80 Max gibi kulaklıklar kullandım fakat hiçbiri Gamepower Kizaru gibi baslara sahip olamadılar. Ayrıca, ses kalitesi de fiyatına göre iyiydi. Ses kalitesi, basları ve mikrofonu güzel bir kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilecek var mı? Özellikle her türlü kablosuz oyuncu kulaklığını kullanmış birisinin benim için yorumları çok önemli.

Eğer düzgün Ekolayzer ile uğramıyorsan dediğin normal çünkü gamepower genelde bass'lara köklüyor. Diğer oyuncu kulaklıklarında bunu göremezsin. Daha genel kitleye yöneliktir. O bütçede alabileceğin en iyi kulaklık SS Arctis Nova 5 olur.

Eğer düzgün Ekolayzer ile uğramıyorsan dediğin normal çünkü gamepower genelde bass'lara köklüyor. Diğer oyuncu kulaklıklarında bunu göremezsin. Daha genel kitleye yöneliktir. O bütçede alabileceğin en iyi kulaklık SS Arctis Nova 5 olur.
SteelSeries Arctis Nova Pro her türlü ekosunu denedik ve SS Arctis Nova 5 öneriyorsun beklentimi karşılar mı ki? Dediğin gibi tamamen ses kasmaya yönelik kulaklık ayrıca Gamepower bassları köklüyor diye bir şey demen doğru olmaz titreşim modundan çıkardığın an tizler netleşiyor.

7 Plus hakkında çok şikayet var ya doğru mudur sence.

SteelSeries Arctis Nova Pro her türlü ekosunu denedik ve SS Arctis Nova 5 öneriyorsun beklentimi karşılar mı ki? Dediğin gibi tamamen ses kasmaya yönelik kulaklık ayrıca Gamepower bassları köklüyor diye bir şey demen doğru olmaz titreşim modundan çıkardığın an tizler netleşiyor.

Ben kullanmıştım bir sorun yaşamadım hiç

...çoğu orta ve üst segment kulaklıkların bas konusunda düşük kaldıklarına tanık oldum.
fakat hiçbiri Gamepower Kizaru gibi baslara sahip olamadı...

Bas hastasiysaniz Kraken V3 Pro alin. V3 Pro'nun uzerindeki titresim motorlariyla Kizaru'nun arkasinda kalmasi imkansiz.

Ses kalitesi kablosuz oyun kulakligi icin ortalama denebilir ama mikrofonu super uper degil, muhakkak kullandiginiz kulakliklardan geri kalir. Mikrofon testi icin RTINGS inceleme sayfasina bakip karar verirsiniz artik.

Bas hastasiysaniz Kraken V3 Pro alin. V3 Pro'nun uzerindeki titresim motorlariyla Kizaru'nun arkasinda kalmasi imkansiz.

Ses kalitesi kablosuz oyun kulakligi icin ortalama denebilir ama mikrofonu super uper degil, muhakkak kullandiginiz kulakliklardan geri kalir. Mikrofon testi icin RTINGS inceleme sayfasina bakip karar verirsiniz artik.
güzel tavsiye.

Her kulaklıkta vardır illa şikayet. 7P'de çok duymadım bizzati açıkcası.