Benim PSU arkası böyle ve bu gösteriğim 2 girişten güç geliyor 3060 Ti ekran kartına. Buradan gelen kabloları 5070'den çıkan kabloya takacağım.

Kutudan çıkan dönüştürücüye takın 2 tane PCI-e 6+2 kablosunu. 5070'e takın 12VHPWR kablosunu sorun olmaz.

Kusura bakmayın kafama takılan bir şey oldu.Ekstra olarak bir şeyler sormak istedim Bu belirttiğim alanda Cpu yu vga yerine takmış aldığım site zamanında herhangi bir sorun olmadı ama. Bu girişlerin neyin nereye takıldığının bir önemi var mı? Mevcut resimde belirttiğim gibi. 2. VGA güç kablosunu takacağım ve 5070 gelince 2 ayrı yerden güç vereceğim. Eğer bir sıkıntı olacaksa. Hepsini sitede belirtilen şekilde bağlayayım.

güçk.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın kafama takılan bir şey oldu. Ekstra olarak bir şeyler sormak istedim Bu belirttiğim alanda CPU'yu VGA yerine takmış aldığım site zamanında herhangi bir sorun olmadı ama. Bu girişlerin neyin nereye takıldığının bir önemi var mı? Mevcut resimde belirttiğim gibi. 2. VGA güç kablosunu takacağım ve 5070 gelince 2 ayrı yerden güç vereceğim. Eğer bir sıkıntı olacaksa. Hepsini sitede belirtilen şekilde bağlayayım.

Hayır hocam CPU da GPU da 12v kanalından güç çektiği için bir problem olmaz. Anakartta takacağınız kablo 4+4 ve 6+2 olarak ayrılıyor zaten. 4+4 Kabloyu asla ekran kartına 6+2 yide asla CPU güç girişine takamazsınız. Senin sadece doğru kabloları kullanman yeterli.

Hayır hocam CPU da GPU da 12v kanalından güç çektiği için bir problem olmaz. Anakartta takacağınız kablo 4+4 ve 6+2 olarak ayrılıyor zaten. 4+4 kabloyu asla ekran kartına 6+2 yide asla CPU güç girişine takamazsınız. Senin sadece doğru kabloları kullanman yeterli.

Tamamdır. Çok teşekkür ederim. İyi günler iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör: