Detaylar
Kim cevapladı?Peter Griffin 27
Çalışkan
Bütün parçalar normal fiyatlı. DDR5 olacaksa 14400F saçma olmuş daha ucuza Ultra 5 225F var anakartları da benzer fiyatlarda.
bgnev 1
Üyecik
14400f kötü bir işlemci mi kiBütün parçalar normal fiyatlı. DDR5 toplanacaksa 14400F saçma olmuş daha ucuza 225F var anakartları da benzer fiyatlarda.
Peter Griffin 27
Çalışkan
Değil sadece sadece daha yenisi tercih edilebilirdi.
bgnev 1
Üyecik
hmm anladım biraz fiyat farkı olurdu o kadar sanırımDeğil sadece sadece daha yenisi tercih edilebilirdi.
Peter Griffin 27
Çalışkan
Kendin toplasan ya da İtopya gibi başka bir firmadan indirimlerle birlikte biraz daha uyguna getirebilirdin. Fakat Vatan için normal fiyat diyebilirim.hmm anladım biraz fiyat farkı olurdu o kadar sanırım
bgnev 1
Üyecik
kesinlikle kazık yemedim demj kral bazıları kazık yediğimi söylüyor işlemciyi falan beğenmiyor 12. nesil normalde bu işlemci diyorlar kimi ekran kartını beğenmiyor kimi anakartı güç kaynağını beğenmiyor kimi de tüm sisteme çöp diyorKendin toplasan ya da İtopya gibi başka bir firmadan indirimlerle birlikte biraz daha uyguna getirebilirdin. Fakat Vatan için normal fiyat diyebilirim.
Peter Griffin 27
Çalışkan
Boş ver sen onları, anormal bir fiyatı yok sisteminin.kesinlikle kazık yemedim demj kral bazıları kazık yediğimi söylüyor işlemciyi falan beğenmiyor 12. nesil normalde bu işlemci diyorlar kimi ekran kartını beğenmiyor kimi anakartı güç kaynağını beğenmiyor kimi de tüm sisteme çöp diyor
bgnev 1
Üyecik
Fiyatı iyi sistemde iyi değil mi işlemci falan kötü değildir değilmi koskoca intel 14. nesil demiş piyasaya sürmüşBoş ver sen onları, anormal bir fiyatı yok sisteminin.