67.000 TL'ye sistem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emin22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 176
  • Etiketler Etiketler
    öneri
Bütçe
67.000 TL
Peki psu öneriniz nedir

Peki psu öneriniz nedir
Bir diğer seçenek NZXT H Series H5 Flow CC-H52FW-01 Beyaz Kasa + C750 PA-7B2BB-EU 750w 80+ Bronze Power Bundle bu modelin psu nasıl acaba kullanım kitapçığında yukarı montaj edin diyor psu yukarı baksın fanı

Peki PSU öneriniz nedir?

Özel bir önerim yok açıkçası. Siz bu sistemi bir site üzerinden seçmişsiniz. Arayüzden tanıyamadım. İllaki diğer seçenekler vardır fiyatı arttıran veya düşüren. Bundle olarak satılıyorsa yakın zamanda telefonunuçıkra hocamızın kolaylık sağlaması için yaptığı bir liste var. Önce orada yazılıysa içindeki PSU'yu öğrenirsiniz. Sonra YUSUF7878 hocamızın hazırladığı detaylı listeden içindeki PSU nedir ne değildir detaylı bakarsınız. Konular bunlar.

Şu an lnfocomm ve servis point var, sadece servis point ilgileniyor. Değişiklik var mı bilmiyorum, sen biliyor musun pepır ceğ @Paper.C

Bilgim yok.

Psu nun ne olduğunu biliyorum ince hesaptan topladım bakacağım bilgilendirme için teşekkürler

PSU'nun ne olduğunu biliyorum ince hesaptan topladım bakacağım bilgilendirme için teşekkürler.

Ne demek hocam. Yardımı olduysa ne mutlu. Üstte sorduğunuz H5 kasada yine C tier bir PSU varmış. Ama not kısmında belirgin bir eksik yazılmamış. İlk MSI olan için "12v hattında 60mv ripple mevcut" olarak not girilmiş. Öbürü için "elektriksel performansı iyi" denilmiş. Yani C tier olarak bence bu model biraz daha ağır basıyor. İkisi arasından bunu seçerdim. Ama genel mantık olarak a tier bir ürün almak isterdim. PSU deyip geçmemek lazım. Tüm sistem ona emanet.

Haklısınız kaliteli olması iyi olur teşekkürler

Hikayeli oyun oynuyorsan 8 GB ekran kartı alma, pişman olursun.

500 GB SSD bende de var, pek bir şeye yetmiyor. Hep sil yükle yapıyorum. Biraz FPS oyunları sistemi olmuş.

İncehesap'tan topluyorsun herhalde; ben 70 bine bütün parçaları farklı yerlerden indirim kovalayıp falan bulup, daha iyisini toplardım şahsen.

Bende m2 var başka onu takacağım o 8gb mecburi hocam yok ki çok pahalı

Bende M.2 var başka onu takacağım o 8 GB mecburi hocam yok ki çok pahalı

Sistem ne istediğimi bilmiyorum, sistemi olmuş hocam. Neden dersen,

Sen bu sistemde hikayeli oyun oynasan 1080P'de Ultra-yüksek ayarda tıkanıyor. Çoğu modern oyun 9 GB VRAM yiyor, misal 007: Firstlight, TLOU da 1080P'de 9 GB VRAM yiyordu. Sürekli FPS drop yersin.

Hadi diyelim FPS oyunları CS-Valorant için topladın, e bu sefer de 5060'Ti, ne gerek var? 5060 veya 9060 falan al, en düşük ne alıyorsan onun yerine 7500F yerine 7800X3D alırsın. Yani ne istiyorsan ona göre değiş parçaları. Hikayeli oyun ağırlıklı oynayacaksan da AMD tarafında 16 GB VRAM'lı bir kart alman daha iyi olur. Ben tam AMD kart piyasasını bilmiyorum, herhalde 9060 XT falan gelir.

Ki ince hesaptan da toplama, akakçe'den ayrı ayrı al bütün parçaları. Kurulumu kendin yaparsın. Boşuna daha fazla para ödersin o sitelere.

Teşekkür ederim 5060 kafi olabilir aslında ti ye o kadar para vermeme gerek yok hikayeli oyun çok az oynarım ilerde upgrade ederim normal 5060 alsam iyi olabilir kurulum parası almıyor ince hesap indirim vardı biraz ondan baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…