Özel bir önerim yok açıkçası. Siz bu sistemi bir site üzerinden seçmişsiniz. Arayüzden tanıyamadım. İllaki diğer seçenekler vardır fiyatı arttıran veya düşüren. Bundle olarak satılıyorsa yakın zamanda telefonunuçıkra hocamızın kolaylık sağlaması için yaptığı bir liste var. Önce orada yazılıysa içindeki PSU'yu öğrenirsiniz. Sonra YUSUF7878 hocamızın hazırladığı detaylı listeden içindeki PSU nedir ne değildir detaylı bakarsınız. Konular bunlar.
Merhabalar.
Hazır sistemlerde kullanılan parçalar bazen belirsiz veya karışık olabiliyor.
Bu katalogda hazır sistemlerde kullanılan parçaları ayıkladım. Bu sayede hazır sistemlerdeki parçaları araştırma aşamanız daha hızlanacak.
Özellikle PSU ve kasa + PSU bundle'larında çok pratik olduğunu düşünüyorum.
Bu rehber, ileride yapacağım "Hazır sistem parçaları değerlendirme kılavuzu"nun ufak bir parçası.
O rehberde, katalogda gördüğünüz tüm parçaların özelliklerini vb. yazıp değerlendireceğim.
Yapması çok uzun süreceği için işinize yarayacağını...
Uzun süredir üzerinde düşündüğüm bu tier list’i nihayet belirli bir noktaya getirebildim ancak paylaşmış olmam, listenin tamamlandığı anlamına gelmiyor. Hâlâ eklenmesi gereken birçok model var; fakat kişisel sebeplerden dolayı mevcut hâliyle yayınlamayı tercih ettim. Kenarda beklemek yerine, en azından birilerinin işine yaramasını istedim. Umarım faydalı bulursunuz.
Belirtmekte fayda var: Bu tier list, SPL’s tier list’inden tamamen farklı bir yaklaşım ve formatla hazırlanmıştır.
Eğer aradığınız bir modeli burada göremezseniz, önce önceki tier list’ime göz...
Bilgim yok.