Bütçe
67.000 TL
DDR5 için BIOS olarak önce ASUS öneriyorlar. Sonra Gigabyte benim bildiğim. B850M Force mesela olur bulabilirseniz. Kasa neden kötü derseniz içinde MSI a-bn 750W var. YUSUF7878 hocamızın C rank olarak değerlendirdiği bir PSU.
Peki psu öneriniz nedir

Bir diğer seçenek NZXT H Series H5 Flow CC-H52FW-01 Beyaz Kasa + C750 PA-7B2BB-EU 750w 80+ Bronze Power Bundle bu modelin psu nasıl acaba kullanım kitapçığında yukarı montaj edin diyor psu yukarı baksın fanı

Özel bir önerim yok açıkçası. Siz bu sistemi bir site üzerinden seçmişsiniz. Arayüzden tanıyamadım. İllaki diğer seçenekler vardır fiyatı arttıran veya düşüren. Bundle olarak satılıyorsa yakın zamanda telefonunuçıkra hocamızın kolaylık sağlaması için yaptığı bir liste var. Önce orada yazılıysa içindeki PSU'yu öğrenirsiniz. Sonra YUSUF7878 hocamızın hazırladığı detaylı listeden içindeki PSU nedir ne değildir detaylı bakarsınız. Konular bunlar.

Şu an lnfocomm ve servis point var, sadece servis point ilgileniyor. Değişiklik var mı bilmiyorum, sen biliyor musun pepır ceğ @Paper.C

Bilgim yok.

Özel bir önerim yok açıkçası. Siz bu sistemi bir site üzerinden seçmişsiniz. Arayüzden tanıyamadım. İllaki diğer seçenekler vardır fiyatı arttıran veya düşüren. Bundle olarak satılıyorsa yakın zamanda telefonunuçıkra hocamızın kolaylık sağlaması için yaptığı bir liste var. Önce orada yazılıysa içindeki PSU'yu öğrenirsiniz. Sonra YUSUF7878 hocamızın hazırladığı detaylı listeden içindeki PSU nedir ne değildir detaylı bakarsınız. Konular bunlar.

Bilgim yok.
Psu nun ne olduğunu biliyorum ince hesaptan topladım bakacağım bilgilendirme için teşekkürler

PSU'nun ne olduğunu biliyorum ince hesaptan topladım bakacağım bilgilendirme için teşekkürler.

Ne demek hocam. Yardımı olduysa ne mutlu. Üstte sorduğunuz H5 kasada yine C tier bir PSU varmış. Ama not kısmında belirgin bir eksik yazılmamış. İlk MSI olan için "12v hattında 60mv ripple mevcut" olarak not girilmiş. Öbürü için "elektriksel performansı iyi" denilmiş. Yani C tier olarak bence bu model biraz daha ağır basıyor. İkisi arasından bunu seçerdim. Ama genel mantık olarak a tier bir ürün almak isterdim. PSU deyip geçmemek lazım. Tüm sistem ona emanet.

Ne demek hocam. Yardımı olduysa ne mutlu. Üstte sorduğunuz H5 kasada yine C tier bir PSU varmış. Ama not kısmında belirgin bir eksik yazılmamış. İlk MSI olan için "12v hattında 60mv ripple mevcut" olarak not girilmiş. Öbürü için "elektriksel performansı iyi" denilmiş. Yani C tier olarak bence bu model biraz daha ağır basıyor. İkisi arasından bunu seçerdim. Ama genel mantık olarak a tier bir ürün almak isterdim. PSU deyip geçmemek lazım. Tüm sistem ona emanet.
Haklısınız kaliteli olması iyi olur teşekkürler

Hikayeli oyun oynuyorsan 8 GB ekran kartı alma, pişman olursun.

500GB SSD bende de var, pek bir şeye yetmiyor. Hep sil yükle yapıyorum. Biraz FPS oyunları sistemi olmuş.

İncehesap'tan topluyorsun herhalde ben 70 bine bütün parçaları farklı yerlerden indirim kovalayıp falan bulup, daha iyisini toplardım şahsen.