Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 68.000 TL
talongod 66
Üstün
@Doksann, https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1472871550.html
Artan bütçeye bir de 16 GB RAM takviyesi yaparsanız işinizi fazlasıyla görecektir.
Artan bütçeye bir de 16 GB RAM takviyesi yaparsanız işinizi fazlasıyla görecektir.
BordoBereli 16
Becerikli
Acer Nitro 16.
Superuser do 16
Çalışkan
- Makaleler
- 4
Ne düşünürsünüz?
talongod 66
Üstün
@Superuser do, Düşünmüyorum. HP'den cihaz alınmaz artık. Unutun onları. Kontrol yazılımları problemli, yeni BIOS sürümleri problemli, garanti servisleri de problemli. Daha ne olsun?
www.sikayetvar.com
BDH Bilişim Destek Hizmetleri Şikayet ve Yorumları - Şikayetvar
BDH Bilişim ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.
Superuser do 16
Çalışkan
- Makaleler
- 4
Çok bir bilgim yok maalesef, atıp sadece size sorabiliyorum.@Superuser do, Düşünmüyorum. HP'den cihaz alınmaz artık. Unutun onları. Kontrol yazılımları problemli, yeni BIOS sürümleri problemli, garanti servisleri de problemli. Daha ne olsun?
![]()
BDH Bilişim Destek Hizmetleri Şikayet ve Yorumları - Şikayetvar
BDH Bilişim ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
Çok bir bilgim yok maalesef, atıp sadece size sorabiliyorum.![]()
Bu iki cihaz arasında ne fark var acaba hocam?
Son düzenleme:
talongod 66
Üstün
@Superuser do, İlk bağlantıdaki cihaza gidemiyorum. İkinci bağlantıdaki cihaz ise devamlı önerdiğimiz bir model. Pişman etmeyecektir.