6800H işlemci 93-94 dereceleri zorluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jinqazama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 470
  • Etiketler Etiketler
    işlemci
Bakır soğutmada eğer sıvı soğutma kullandıysanız bakır blokta sorun çıkarmış olabilir.
Farklı bir macuna geçirin, öyle test edin.
Sıvı metali çıkartırsam çöpe gidecek hocam nasıl yapacağım ki.
Ilk defa fabrika cikisi likit metal surulmus bir makinenin bakir blokla geldigini goruyorum, anlayamadim olayi.
Bakır blokta değil de alüminyum blokta sıkıntı yaratıyor hocam. Laptop G513RM-HF267.

Başka bir fikriniz var mıdır ? Acaba GPU'nun yanına çektiğim kapton bant boşluk yaratmış olabilir mi çünkü çift kat çektim garanti olsun diye.

VRAM'lere ise putty olmadığı için MX6 sürmüştüm.

Her şeye macun mu sürdünüz hocam n'aptınız siz? Muhtemelen soğutma bloğunuzda sorun yaratıyor, Pumpout yapmayacak bir macun alın; Mastergel Maker, Kryonaut gibi.

Her şeye macun mu sürdünüz hocam n'aptınız siz? Muhtemelen soğutma bloğunuzda sorun yaratıyor, Pumpout yapmayacak bir macun alın; Mastergel Maker, Kryonaut gibi.
Fabrikasyon gelen VRAM ve diğerleri üzerindeki thermal putty kurumuştu hocam. MX6 vardı onu sürdüm o pumpout yapmıyor dediler. Thermal pad alınması gerekmez mi ? Ayrıca ne gibi soğutma bloğunda sorun yaratabilir ? Bu sebepten bir sorun olabilir mi ki CPU GPU'nun yüksek olması ?
Bakir blokta da yapar, likit metal icin nikel blok kullanilir.
Bakır blokta sadece renk aşınması gibi şeyler yapıyor hocam. Nikel blokta bu seviyelerdeki laptoplarda yok zaten. Şu VRAM'lere sürdüğüm termal macundan dolayı olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…