6800XT için PSU'dan gelen tek kabloyu takmak yanlış mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chosenundead
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 354
  • Etiketler Etiketler
    6800xt

chosenundead

Gelişen
Arkadaşlar ekran kartına PSU'dan gelen tek bir kablo ile daisy chain olarak bağlamanın zararlı olduğunu duydum. Kartın 2x8 girişi var. Full yükte de en fazla 270-280W çekiyor, şu ana kadar bilgisayar hiç crash vermedi. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?

PSU: Corsair VS650

https://www.hepsiburada.com/6-pin-t...i-power-cevirici-bakir-kablo-pm-HBC000006AD5Y şimdi sorun cıkmasa bile ileri zamanda sorun cıkmaması için bu aparatla 8 pine çevirmeni öneririm.

PSU'yu değiştir çok kötü model.

Değiştireceğim 1 hafta falan idareten kullanacağım. Önemli olan tek kablodan 8+8 güç vermenin zararının olup olmadığı.

Hayır zararlı değil 1 kablo 2'ye bölünüp 8'li kafalara dönüşüyorsa zaten bu normal olan ben direk senden 2x8 giriş yok sandım.Yani sorun yok zararsız.

Hayır zararlı değil 1 kablo 2'ye bölünüp 8'li kafalara dönüşüyorsa zaten bu normal olan ben direk senden 2x8 giriş yok sandım.Yani sorun yok zararsız.
Bazen yüksek güç tüketiminde sorun çıkarabilir. Ayrıca dedikleri gibi PSU değişmesini öneririm.

Bende olan 600W dandik PSU ile tek kablodan bir süre Ryzen 5 5600 beslemiştim herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…