chosenundead

Gelişen
Arkadaşlar ekran kartına PSU'dan gelen tek bir kablo ile daisy chain olarak bağlamanın zararlı olduğunu duydum. Kartın 2x8 girişi var. Full yükte de en fazla 270-280W çekiyor, şu ana kadar bilgisayar hiç crash vermedi. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?

PSU: Corsair VS650

Arkadaşlar ekran kartına PSU'dan gelen tek bir kablo ile daisy chain olarak bağlamanın zararlı olduğunu duydum. Kartın 2x8 girişi var. Full yükte de en fazla 270-280W çekiyor, şu ana kadar bilgisayar hiç crash vermedi. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?

PSU: Corsair VS650.

https://www.hepsiburada.com/6-pin-t...i-power-cevirici-bakir-kablo-pm-HBC000006AD5Y şimdi sorun cıkmasa bile ileri zamanda sorun cıkmaması için bu aparatla 8 pine çevirmeni öneririm.
1736498004286.webp

PSU'dan zaten 1X 8+8 birbirine bağlanmış kablo çıkıyor o şekilde kullanıyorum. Böyle bir sorun olacaksa PSU'yu değiştireyim.

Hocam ekran kartındaki 2x8 girişede güç ver veremiyorsan PSU değiş. 650W değil de 750W öneririm bir de opsiyonlu alırsın kablo kirliliğide olmaz.

Değiştireceğim 1 hafta falan idareten kullanacağım. Önemli olan tek kablodan 8+8 güç vermenin zararının olup olmadığı.

Hayır zararlı değil 1 kablo 2'ye bölünüp 8'li kafalara dönüşüyorsa zaten bu normal olan ben direk senden 2x8 giriş yok sandım.Yani sorun yok zararsız.