Bütçe
7.000-8.000 TL

poten_za

Çalışkan
İyi akşamlar diliyorum. Kullanmakta olduğum Anker Soundcore Liberty 4 kulaklığımı, otobüs yolculuğu esnasında düşürdüm ve tekrar bulamadık. "Kulaklığımı bul" özelliği olsa belki de bulacaktım. Kulaklıktan memnundum ama yeni alacaksam daha iyisini alayım diye düşündüm.

Anker Soundcore Liberty 4 Pro, Galaxy Buds 3 Pro, Huawei FreeBuds Pro 4, Nothing Ear gibi modeller arasında kaldım. Önceliğim ses kalitesi ve mümkünse kulaktan düşme ihtimali en az olsun. Kullandığım telefon Xiaomi 15 T Pro. Bu anlamda sanırım Galaxy Buds 3 Pro avantajını kullanamam.

Fiyat olarak 7.000 TL'ye kadar çıkabilirim ama o kadarına gerek yok ise daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun kulaklık için. Freebuds Pro 4 en iyi seçenek gibi duruyor.
Daha alt bütçede CMF Buds Pro 2/Beats Fit Pro var.
Bütçe çıkarsa da WF-1000XM5 bakabilirsiniz.

Huawei FreeBuds 4 Pro veya Nothing Ear, codec ve yazılım uyumsuzluğundan dolayı Buds3 Pro alınmaz. Bu durumda ikisinden birini seçin, tercihen Nothing Ear.

Attığınız nothing ear (a), ear ve (a) model farklı, (a) model daha ekonomik ve kırpılmış özelliklere sahip oluyor.

Bu bütçenin en iyisi Huawei FreeBuds Pro 4 diyebilirim. Daha uyguna Liberty 5 veya Ear a öneririm. Nothing Ear 2024 modeli şu an stokta yok. Var ama karaborsaya düşmüş. Liberty 4 NC'den 5'e geçmek mantıklı olabilir. Geçmiş olsun ayrıca.

Sağolasın hocam. Anker aradım yedek parçaya yönlendirdi ve aynısının sol tarafı 2450 TL. Çok anlamsız bir fiyat. Açıkçası Ear a 3500 TL gibi bir fiyatı var. Liberty 4 performansı gibi ise Huawei iki katı para vermemek daha mantıklı. Beats Fit Pro'da yine 9000 TL civarı fiyatı.

Bence Buds 3 Pro. Codec yok eyvallah da ANCsi olsun 2 suruculu olmasi olsun rakiplerinden daha iyi. Ve eger sarkilari Spotifydan falan dinliyorsaniz ses kalitesinde fark edecegini sanmiyorum yok ben Apple Musicden falan dinliyorum diyorsaniz Huawei Freebuds Pro 4 diger seceneklerin bence hepsini eleyebilirsiniz zaten.

Sağ olasın hocam. Anker aradım yedek parçaya yönlendirdi ve aynısının sol tarafı 2450 TL. Çok anlamsız bir fiyat. Açıkçası Ear a 3500 TL gibi bir fiyatı var. Liberty 4 performansı gibi ise Huawei iki katı para vermemek daha mantıklı. Beats Fit Pro'da yine 9000 TL civarı fiyatı.
Rica ederim. Eğer yogun olarak telefon gorusmesi yapmiyorsan ve ses kalitesi o kadar onemli degilse 3.500 TL'ye ya Nothing ya da Anker alabilirsin.