• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

7.000-8.000 TL PS5 için monitör önerisi

Hayır normal bilgisayar ile kullanıyorum. Kötü yorumlara aldırmayın. Ben gayet memnunum herhangi bir sıkıntısını yaşamadım. Gerisi sizin kararınıza kalmış. İyi sosyaller.
Ortada genel kullanıcı deneyimleri, panel kalitesi vs var. Benim argümanım sağlam. Sizin ki ise ben kullanıyorum, gayet güzel.

Ortada genel kullanıcı deneyimleri, panel kalitesi vs var. Benim argümanım sağlam. Sizin ki ise ben kullanıyorum, gayet güzel.

Beni lütfen yanlış anlamayın fakat kullanmadığınız ürünler hakkında internetten okuduğunuz duyduğunuz kulaktan dolma bilgiler ile konuşmanız çok komik. Argümanınız internetten okuduğunuz yorumlar ise daha da komik. Siz istediğiniz şekilde düşünebilirsiniz fakat benim argümanım tabii ki kullanıyorum gayet güzel olacak. Çünkü sizin aksinize ürüne sahibim.

Peki. Siz o ürüne para vermişsiniz bir kere. Yapacak bir şey yok. Fakat 8K'ya monitör önerisi konusuna gelip Monster önerirseniz bu konuda o monitörün ve markanın yerinin olmadığını söylerim. Bir gün gözlerinizin açılması dileğiyle iyi forumlar.

Sizin önerilerinizi de inceledim. Fiyat performans olarak da tavsiye ettim.

Renk sicakligi ayarlanabilir bir sey. Color Temperature menusune girip ayarlama yaparsin olur biter. Ayrica bu tur ayarlar monitore ozeldir ve farklilik gorulebilir, 10 tane G2724D alirsin kimisi 6000K olculur ve ekran sarimsi tonlamaya sahiptir, kimisi 8000K olculur ve ekran mavimsi tonlamaya sahiptir. Kisaca monitorun renk sicakligi iyi degil demek yanlis bir yorumlama olur cunku panel piyangosu var.

Konuya donersek eger isteklerini G274QPF E2 karsiliyorsa ona yonel derim, maksimum parlaklik bakimindan G2724D'ye kiyasla daha iyi, renk gamutu ve kontrast olarak benzer sayilirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…