mmustafaalb
Üyecik
Hayır normal bilgisayar ile kullanıyorum. Kötü yorumlara aldırmayın. Ben gayet memnunum herhangi bir sıkıntısını yaşamadım. Gerisi sizin kararınıza kalmış. İyi sosyaller.
Ortada genel kullanıcı deneyimleri, panel kalitesi vs var. Benim argümanım sağlam. Sizin ki ise ben kullanıyorum, gayet güzel.Hayır normal bilgisayar ile kullanıyorum. Kötü yorumlara aldırmayın. Ben gayet memnunum herhangi bir sıkıntısını yaşamadım. Gerisi sizin kararınıza kalmış. İyi sosyaller.
Ortada genel kullanıcı deneyimleri, panel kalitesi vs var. Benim argümanım sağlam. Sizin ki ise ben kullanıyorum, gayet güzel.
Peki. Siz o ürüne para vermişsiniz bir kere. Yapacak bir şey yok. Fakat 8K'ya monitör önerisi konusuna gelip Monster önerirseniz bu konuda o monitörün ve markanın yerinin olmadığını söylerim. Bir gün gözlerinizin açılması dileğiyle iyi forumlar.Beni lütfen yanlış anlamayın fakat kullanmadığınız ürünler hakkında internetten okuduğunuz duyduğunuz kulaktan dolma bilgiler ile konuşmanız çok komik. Argümanınız internetten okuduğunuz yorumlar ise daha da komik. Siz istediğiniz şekilde düşünebilirsiniz fakat benim argümanım tabii ki kullanıyorum gayet güzel olacak. Çünkü sizin aksinize ürüne sahibim.
Peki. Siz o ürüne para vermişsiniz bir kere. Yapacak bir şey yok. Fakat 8K'ya monitör önerisi konusuna gelip Monster önerirseniz bu konuda o monitörün ve markanın yerinin olmadığını söylerim. Bir gün gözlerinizin açılması dileğiyle iyi sosyaller.