Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 8.000 TL
efebatiin
Yetkin
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
efebatiin
Yetkin
Ekran dediğin bu herhalde. 5 inç büyükse 3.5 inç olanıda vardı ona da bakabilirsin.
Ekranı kasanın hangi bölmesine takmalıyım peki? Yani ekranı koyabileceğim bir yer var mı içinde?
Eğer vaktin varsa birkaç tane daha kasa da atabilir misin? Kusura bakma yordum ama paranında boşa gitmesini istemiyorum.
Eğer vaktin varsa birkaç tane daha kasa da atabilir misin? Kusura bakma yordum ama paranında boşa gitmesini istemiyorum.
Bunun fiyatı gerçek mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bu da güzel ama küçük sıkış tepiş bir kasa. Sadece onun dışında eksisi yok.
Anladım, ben gösterişli ve güzel bir kasa arıyorum. Sade kasalardan sıkıldım artık.Evet bu da güzel ama küçük sıkış tepiş bir kasa sadece onun dışında eksisi yok.