rvsfsh

Uzman
Merhaba, uzun süredir bileklerimde ağrı ve uyuşma oluyor. Yarın doktora gideceğim ama neredeyse kesin bir şekilde karpaltünel sendromu var. Bunun için iş yerindeki ekipmanlarımı güncellemeye karar verdim (kesinleşince). Bütçem 7-8 bin TL'ler ulaşabilir yeter ki karşılığını versin.

Şu anki ekipmanlarım:

Furylevel Z1 mouse.
Wrahit Blade y
Royal kluge RK98.

Bulduğum ekipmanlar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Fare için ayrıca şu bilek desteğini de önerebilirim.

Dikey fare hiç kullanmadım, o yüzden bilek desteğine gerek kalmadan konfor sağlıyor mu bilmiyorum.

Ben daha uygun fiyatlı bir destek kullanıyorum. Klavye kullandığınız bilekte pek sorun yaşamıyorsanız daha uyguna şu destek de alınabilir. Yani Logitech klavyesi yerine elinizdeki klavyeyi bilek desteği ile kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Mouse pad için de şu ürünü önerebilirim. Normalde Hepsiburada'da stoğu varken ₺140-180 arasına satılıyordu. Kalınlığı 3mm ve yüzeyi yumuşak iş için daha rahat olacaktır.

Fare için ayrıca şu bilek desteğini de önerebilirim.

Dikey fare hiç kullanmadım, o yüzden bilek desteğine gerek kalmadan konfor sağlıyor mu bilmiyorum.

Ben daha uygun fiyatlı bir destek kullanıyorum. Klavye kullandığınız bilekte pek sorun yaşamıyorsanız daha uyguna şu destek de alınabilir. Yani Logitech klavyesi yerine elinizdeki klavyeyi bilek desteği ile kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Mouse pad için de şu ürünü önerebilirim. Normalde Hepsiburada'da stoğu varken ₺140-180 arasına satılıyordu. Kalınlığı 3mm ve yüzeyi yumuşak iş için daha rahat olacaktır.
Klavyemi çekmeceye atmayacağım bu ekipmanlar doğrudan 2. sisteme gidecek. Mause pad küçük olması tercihim çünkü bu dik mause ları şuan kullandığım gibi düşük dpı da kullanamayacağım ayrıca alanımı da çok daraltıyor. Eğer mause da tam rahat edemez isem önerdiğiniz ürünü alacağım. Önerileriniz için teşekkür ederim.