Bütçe
5.000 - 7.000 TL
Teşekkür ederim hocam, bunu biraz araştırdım bazı benchmark ve yabancı kaynaklardan. AMD 5x000 serisi ve anakartım ile daha stabil çalışabiliyor olduğunu belirtmişler. SK Hynix yonga kullanıyor olması hoşuma gitti.

Ama satıcı olarak İncehesap'tan uzak duruyorum. Farklı satıcıları araştıracağım 🙏

Az fiyat farkıyla Tebilon var. O da Kingston yetkili satıcı gösteriyor.

3TL farkla Kingston yetkili satıcısı var. :D
Neden İncehesap'tan uzak duruyorsunuz ki?

3 TL farkla değil aslında 2'si de yetkili gözüküyor :D.

1728756062174.webp

3TL farkla Kingston yetkili satıcısı var. :D
Neden İncehesap'tan uzak duruyorsunuz ki?
Ahahh nerede? Seri link ver hocam.

Daha önce yaptığım alışverişte kusurlu ürün göndermişlerdi. İade etme sorunları yaşadım... bana mı denk geldi bilmiyorum güvenim kırıldı.

Ahahh nerede? Seri link ver hocam.

Daha önce yaptığım alışverişte kusurlu ürün göndermişlerdi. İade etme sorunları yaşadım... Bana mı denk geldi bilmiyorum güvenim kırıldı.

Verdiğim Akakçe linkinde aşağıya kaydırıp 2. satıcıya tıklarsanız ulaşabilirsiniz.

Bu RAM'in AMD ile stabil sorunları olduğunu duymuştum. O yüzden uzağım buna 🥹

Hocam bunun için değil de genel Corsair ürünleri için bir yorumum var kullanıyorsanız siz de fikirlerinizi belirtiniz. iCUE programı belirli dönemlerde bir Update'den sonra çalışmıyor ayarlar nasıl değiştirilirse değiştirilsin uygulanmıyor. Bu yüzden arkadaş sistemin görüntüsüne çok takıntılı biriyse driver aktive olmadığı için RAM'ler otomatik Rainbow modunda kalabilir. Bende Katar Pro da bu şekilde olmuştu.

Hocam bunun için değil de genel Corsair ürünleri için bir yorumum var kullanıyorsanız siz de fikirlerinizi belirtiniz. iCUE programı belirli dönemlerde bir Update'den sonra çalışmıyor ayarlar nasıl değiştirilirse değiştirilsin uygulanmıyor. Bu yüzden arkadaş sistemin görüntüsüne çok takıntılı biriyse driver aktive olmadığı için RAM'ler otomatik Rainbow modunda kalabilir. Bende Katar Pro da bu şekilde olmuştu.
Hocam bende 5 senedir kullandığım TOUGHRAM RGB Bellek DDR4 3200MHz 16GB RAM takılı. Oturup da ne gibi RGB hareketler yapabiliyor diye kurcalamadım rainbow da takılıyor kendince işte :) Şimdi bunlara üzülerek veda edeceğim çok şık RAM'ler ama artık yetmiyorlar... Neyse yani konu RGB olması değil de.. Stabil olması bu ramlerim gibi sorunsuz yıllarca götürebilmesi. XMP1-2 hiç birinde sorun yaşatmadılar bana.. şimdi aynı şekilde yeni RAM'lerimde böyle olsun istiyorum.
1728756878247.webp