7K edecek bir cihaz değil kesinlikle, kampanyayla 5.7K'ya aldım. Ekranı soluk, renkler çok iyi değil ama HZ yüksek, farkı hissediyorsun. Önceki monitörün iyi değilse farkı anlamazsın ama 7K edeceğini sanmıyorum.
7K edecek bir cihaz değil kesinlikle kampanyayla 5.7K'ye aldım ekranı soluk renkler çok iyi değil ama Hz yüksek farkı hissediyorsun. Önceki monitörün iyi değilse farkı anlamazsın ama 7K edeceğini sanmıyorum.
Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız alınır hocam, IPS panel ve 320 Hz bu bütçede gayet iyi. Sisteminiz de yüksek FPS verebiliyorsa gönül rahatlığıyla alıp geçebilirsiniz.
Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız alınır hocam, IPS panel ve 320 Hz bu bütçede gayet iyi. Sisteminiz de yüksek FPS verebiliyorsa gönül rahatlığıyla alıp geçebilirsiniz.
Merhaba değerli Kaan hocam, evet rekabetçi oyunlar oynuyorum; CS2 ve LoL, o yüzden aldım. Çok teşekkür ederim, bir nebze de olsa içimi rahatlattınız. Yarın gelecek, bakalım hayırlısı inşallah.
Sadece Display var, HDMI kablosu yok ama Display kablosu kaliteli. Dene, ona göre sen yorumlarsın. Bir arkadaşıma gösterdim, çok iyi diyor. Benim tablet OLED, önceki monitör de iyiydi; ekran farkını anlayabiliyorum, belki de hiç fark etmezsin.
Sadece Display var, HDMI kablosu yok ama Display kablosu kaliteli. Dene, ona göre sen yorumlarsın. Bir arkadaşıma gösterdim, çok iyi diyor. Benim tablet OLED, önceki monitör de iyiydi; ekran farkını anlayabiliyorum, belki de hiç fark etmezsin.
İkinize de tecrübelerinize dayanarak verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. DisplayPort kablosu ile kullanacağım. İyi sosyaller dilerim, değerli hocalarım, sağ olun var olun.