Rebel P20'yi CW yüzünden ENERMAX Revolution III ise boşta çok sesli çalıştığı için iade ettim ve 7000 TL bütçe ile tekrar PSU arayışındayım. 850 W ya da üstü boştayken sessiz çalışan PSU arıyorum.
Rebel P20'yi cw yüzünden enermax revolution III ise boşta çok sesli çalıştığı için iade ettim ve 7.000 TL bütçe ile tekrar PSU arayışındayım. 850W ya da üstü boştayken sessiz çalışan PSU arıyorum.
Bir de TUF Gold ekleyebiliriz fan stop özelliği var, Prime modelinde yok. Fakat Prime stop olmasa da bir tık daha sessiz. TUF düşük yüklerde fan açmasada tam yük altında duyulacak hale geliyor.
Almadan önce ben de duydum ama bilemiyorum, benim sistem yük altına sokacak kadar güçlü olmayabilir. Ama Cybenetic ses sertifikası A yani, sessiz olması lazım.
Bir de TUF Gold ekleyebiliriz fan stop özelliği var, Prime modelinde yok. Fakat Prime stop olmasa da bir tık daha sessiz. TUF düşük yüklerde fan açmasada tam yük altında duyulacak hale geliyor.
C850 tam yük altında biraz sesli model. MSI gls ya da Prime Gold en mantıklı tercih olur. ASUS'u kullanıyorum memnunum herhangi bir ses duymadım şimdiye kadar.
C850 tam yük altında biraz sesli model. MSI gls ya da Prime Gold en mantıklı tercih olur. ASUS'u kullanıyorum memnunum herhangi bir ses duymadım şimdiye kadar.