Bütçe
7.000 TL

Haaland

Başarılı
Rebel P20'yi CW yüzünden ENERMAX Revolution III ise boşta çok sesli çalıştığı için iade ettim ve 7000 TL bütçe ile tekrar PSU arayışındayım. 850 W ya da üstü boştayken sessiz çalışan PSU arıyorum.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
FSP Vita GM 850W.

Enermaxı da biz önermiştik hocam sanırsam ama bu sefer gerçekten kendi kullandığımı öneriyorum 😂 Kefilim yani sessiz PSU 😂

Rebel P20'yi cw yüzünden enermax revolution III ise boşta çok sesli çalıştığı için iade ettim ve 7.000 TL bütçe ile tekrar PSU arayışındayım. 850W ya da üstü boştayken sessiz çalışan PSU arıyorum.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu fiyatta alabileceğin en sessiz PSU'lar.

Bir de TUF Gold ekleyebiliriz fan stop özelliği var, Prime modelinde yok. Fakat Prime stop olmasa da bir tık daha sessiz. TUF düşük yüklerde fan açmasada tam yük altında duyulacak hale geliyor.

Fanı düşük kalite genel anlamda sessiz denebilir yük altında bir tık sesli olabiliyor.

Attığım model GL değil gls bu seri GL'nin sessiz versiyonu.
Eyvallah hocam sıkıntı yok o zaman 😂

Fanı düşük kalite genel anlamda sessiz denebilir yük altında bir tık sesli olabiliyor.
Almadan önce ben de duydum ama bilemiyorum, benim sistem yük altına sokacak kadar güçlü olmayabilir. Ama Cybenetic ses sertifikası A yani, sessiz olması lazım.

Bu fiyatta alabileceğin en sessiz PSU'lar.

Bir de TUF Gold ekleyebiliriz fan stop özelliği var, Prime modelinde yok. Fakat Prime stop olmasa da bir tık daha sessiz. TUF düşük yüklerde fan açmasada tam yük altında duyulacak hale geliyor.

https://www.hepsiburada.com/nzxt-c8...er-psu-p-HBCV0000FHH7KN?magaza=DEY ELEKTRONİK bu nasıl hocam attıklarınız ve nzxt arasından en mantıklı tercih hangisi olur.

FSP linkini de bırakayım hocam, karar verirsiniz.

C850 tam yük altında biraz sesli model. MSI gls ya da Prime Gold en mantıklı tercih olur. ASUS'u kullanıyorum memnunum herhangi bir ses duymadım şimdiye kadar.
Prime Gold Cybeneticsten Standart+ almış hocam ama seste. Arkadaşın sesli dediği Enermax modeliyle aynı yani. Yanlış modele mi bakıyorum?

1791469482257.webp