Ne kadar yük altında ne kadar verimli oldukları ve çıkardıkları ses değerleri grafikleri var. Karşılaştırabilirsiniz doğrudan. Ayrıca LTTLabs gibi bağımsız laboratuvarların inceleme ve test sonuçlarına da bakın.
Sadece Cybenetics'e bakarak yorum yapmak doğru olmaz hocam. Test hangi şartlarda yapıldı nasıl ölçüm yapıldı belli değil. Prime Gold gayet sessiz model. Mesela revolution 3'ten hayli hayli sessiz ama testte aynı görünüyor. Yani bu testlere körü körüne inanmamak lazım. Çok düşük revirlerde inceden rulman sesi olabilir fakat rahatsız edeceğini hatta duyulacağını sanmıyorum ben duymadım. Güç kaynağının fan profili genel olarak çok sessiz ayarlanmış.
Sadece Cybenetics'e bakarak yorum yapmak doğru olmaz hocam. Test hangi şartlarda yapıldı nasıl ölçüm yapıldı belli değil. Prime Gold gayet sessiz model. Mesela revoloution 3'ten hayli hayli sessiz ama testte aynı görünüyor. Yani bu testlere körü körüne inanmamak lazım.
Hocam doğru diyorsun ama yani bence başlangıç için güzel bir dayanak noktası. Bu sertifikasyonlardan yola çıkıp, değerlerini karşılaştırıp daha sonra incelemelerine ve reddit gibi platformlardaki yorumlarına bakmak lazım.
Ben bu şekilde araştırarak aldım mesela gayet memnunum
Ne kadar yük altında ne kadar verimli oldukları ve çıkardıkları ses değerleri grafikleri var. Karşılaştırabilirsiniz doğrudan. Ayrıca LTTLabs gibi bağımsız laboratuvarların inceleme ve test sonuçlarına da bakın.
Sadece Cybenetics'e bakarak yorum yapmak doğru olmaz hocam. Test hangi şartlarda yapıldı nasıl ölçüm yapıldı belli değil. Prime Gold gayet sessiz model. Mesela revolution 3'ten hayli hayli sessiz ama testte aynı görünüyor. Yani bu testlere körü körüne inanmamak lazım. Çok düşük revirlerde inceden rulman sesi olabilir fakat rahatsız edeceğini hatta duyulacağını sanmıyorum ben duymadım. Güç kaynağının fan profili genel olarak çok sessiz ayarlanmış.
Hocam bir tavsiye, araştırırken Googleda "... PSU fan problem", "... PSU fan noise" gibi aratırsanız hem AI cevap verir hem de reddit postlarından vesaire fan sesi var mı, fanı bozuluyor mu öğrenmiş olursunuz. YouTube incelemelerini de kesinlikle araştırın.
Hocam siz geldiyseniz çözülür bu iş Siz ne diyorsunuz? Hangisi daha mantıklı sizce modellerden?
LTTLabsi de dayanak noktası olarak alamayız tabii ki ama bence yine de fikir almak açısından işe yarayabilir. PSUları ağır şartlarda test ediyorlar diye biliyorum.
Hocam siz geldiyseniz çözülür bu iş Siz ne diyorsunuz? Hangisi daha mantıklı sizce modellerden?
LTTLabsi de dayanak noktası olarak alamayız tabii ki ama bence yine de fikir almak açısından işe yarayabilir. PSUları ağır şartlarda test ediyorlar diye biliyorum.
Öbür yerlerde ediyor ama sorun çıkmıyor. Sadece LTT Labs'de sorun çıkıyor. Ben güvenemiyorum oraya, o yüzden. Zaten sundukları tablo ve verilerde çok yüzeysel.