Neden hocam peki? Açarsanız biraz konu sahibinin de kafasına yatar. VITA ya da A-GLS yerine neden C850 Gold? Diğerlerinde bilinen bir problem mi var yoksa fiyat/performans açısından mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7.000 TL
- Makaleler
- 14
A-GLS'nin kapasitörleri kısılmış ve kablo kalınlığı NZXT'ye göre düşük. FSP VİTA'nın fan kalitesi kötü ve sıfır desibeli yok.Neden hocam peki? Açarsanız biraz konu sahibinin de kafasına yatar. VITA ya da A-GLS yerine neden C850 Gold? Diğerlerinde bilinen bir problem mi var yoksa fiyat/performans açısından mı?
Eyvallah hocam yine çözdünüz bir PSU işini dahaA-GLS'nin kapasitörleri kısılmış ve kablo kalınlığı NZXT'ye göre düşük. FSP VİTA'nın fan kalitesi kötü ve sıfır desibeli yok.
Haaland
Başarılı
A-GLS'nin kapasitörleri kısılmış ve kablo kalınlığı NZXT'ye göre düşük. FSP VİTA'nın fan kalitesi kötü ve sıfır desibeli yok.
Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum, NZXT'de karar kıldım. Bu sefer sorunsuz halledeceğim inşallah.
Yusuf hocam dediyse güvenebilirsinizYardımcı olan herkese teşekkür ediyorum, NZXT'de karar kıldım. Bu sefer sorunsuz halledeceğim inşallah.![]()
- Makaleler
- 14
CW çıkma olasılığı her modelde olduğu gibi bunda da var. Umarım çıkmaz.Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum, NZXT'de karar kıldım. Bu sefer sorunsuz halledeceğim inşallah.![]()
Haaland
Başarılı
Yusuf hocam dediyse güvenebilirsinizBana da VITA modelini o önermişti bütçeme göre, gayet memnunum.
İnşallah hocam, tekrardan teşekkürler.CW çıkma olasılığı her modelde olduğu gibi bunda da var. Umarım çıkmaz.