7.000 TL bütçede Simgot EM6L'den daha iyi IEM kulaklık önerisi

Bütçe
8.000 TL

Audient ID4 MK2 kullanıyorum ses kartı olarak. Bu kulaklık için çok iyi bir ses kartı denilebilir mi?

Fazla güç gerektiren bir kulaklık değilse 4.4 çıkışı sesi yükseltiyor. 3.5 çıkışı gücü yetersiz gelirse S12 ultra için fark oluşturma ihtimali var.

Oralara çıkamıyorum maalesef. Fark çok fazla.

Astral ve Crescent iyi ama Crescent daha cok bassheadleri memnun ediyor. Astral dengeli fakat fiyati ET142'den bile pahali. Odyssey 2'de notral performans isteyenler icin basarili bir IEM. Listeye eklenebilir. Sahsen ben ZiiGaat alsam Odyssey 2'yi alirdim Crescent yerine.

Audient ID4 MK2 kullanıyorum ses kartı olarak. Bu kulaklık için çok iyi bir ses kartı denilebilir mi?
Bence guzel. Marka populer degil ama memnunsan cogu IEM'in ustunden gelir. Gain ayari falan da yaparsan ekstra olarak zevkine gore harika olur.

Hbb diğer nozzleları ölçmemiş gibi, audioamigo ve aftersound hepsini eklemiş.

G Pro X'te ALC4080'e göre iyi fark ettirmişti. Onun dışında EM6L'yi ALC4080 ile denemedim ancak sesi fullersem kulakları kanatacağından eminim. Bu ses kartı değil IEM'in marifeti de olabilir bilmiyorum.

Hbb diğer nozzleları ölçmemiş gibi, audioamigo ve aftersound hepsini eklemiş.
Hbb genellikle standart ayari yansitiyor grafiklerde. Hangout'a baktim orada S12 Ultra'yi bulamadim. O yuzden HBB graph'i attim.

G Pro X'te ALC4080'e göre iyi fark ettirmişti. Onun dışında EM6L'yi ALC4080 ile denemedim ancak sesi fullersem kulakları kanatacağından eminim. Bu ses kartı değil IEM'in marifeti de olabilir bilmiyorum.
Evet. Besleme konusunda sorun yasaman mumkun degil zaten. Volume olarakta cidden duyma kaybina yol acabilir. Ses kartlari daha cok butce isi. Bence Butce kisitliysa kisinin elindekini kullanmasi daha mantikli.

Tiz düşük mesela bana göre S12 ultranın. Ben ET142 tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…