7.000 TL bütçede Simgot EM6L'den daha iyi IEM kulaklık önerisi

Bütçe
8.000 TL
@Simon @Audio Poet bu kulaklığı aldım. Geldiğinde nereden dinleyeyim müzikleri?
S12 Ultra'yi mi aldin? Hayirli olsun. Once normal sekilde kasanin 3.5 mm cikisina tak ve test et. Farkli turde muzikler dinle. Bu sayede farkli frekanslari test edebilmis olursun. Ardindan ses kartina takip kendine uygun gain ayariyla birlikte dinle ve test etmeye devam et. Fakat 150 dolar ustu IEM'ler icin ses karti lazim oluyor. Ses kartiyla kullanmak daha fazla verim almani saglar.

Hangisini aldın?

S12 Ultra aldım.

Bu Gain ayarıyla oynadım ancak Simgot'ta fark yaşatmadı hocam. Sıfır gainde kullanıyorum.

Hiç fark yaratmadı. Sadece mikrofonuma etki ediyor.

Bu arada müzikleri hangi platformdan dinlemeliyim?
İlginc. Belki EM6L'den kaynaklidir. Muzikleri mumkunse Apple Music uzerinden dinle. Türkiye ici en yuksek ses kalitesini sunan program. Ya da lucida.to gibi sitelerden ucretsiz olarak FLAC muzikleri indirebilirsin. Siteyi incelemek istersen.

İndirmek daha iyi olur gibi. Apple Music'in kütüphanesi zayıf.

Bu arada Windows üzerinden sesi fulleyip ses kartından %30 civarları bırakmak mı daha iyi yoksa ses kartından sesi fulleyip Windows üzerinden ayarlamak mı daha mantıklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…