Audio Poet
Çalışkan
Ses seviyesi yeterliyse mümkün oldukça en düşük gain ile kullanmanı tavsiye ederim. Gain arttıkça seste bozulmalar, kanal eşitsizliği, dip ses olabiliyor.
S12 Ultra'yi mi aldin? Hayirli olsun. Once normal sekilde kasanin 3.5 mm cikisina tak ve test et. Farkli turde muzikler dinle. Bu sayede farkli frekanslari test edebilmis olursun. Ardindan ses kartina takip kendine uygun gain ayariyla birlikte dinle ve test etmeye devam et. Fakat 150 dolar ustu IEM'ler icin ses karti lazim oluyor. Ses kartiyla kullanmak daha fazla verim almani saglar.@Simon @Audio Poet bu kulaklığı aldım. Geldiğinde nereden dinleyeyim müzikleri?
@Simon @Audio Poet bu kulaklığı aldım. Geldiğinde nereden dinleyeyim müzikleri?
S12 Ultra'yi mi aldin? Hayirli olsun. Once normal sekilde kasanin 3.5 mm cikisina tak ve test et. Farkli turde muzikler dinle. Bu sayede farkli frekanslari test edebilmis olursun. Ardindan ses kartina takip kendine uygun gain ayariyla birlikte dinle ve test etmeye devam et. Fakat 150 dolar ustu IEM'ler icin ses karti lazim oluyor. Ses kartiyla kullanmak daha fazla verim almani saglar.
Hayirli olsun tekrardan. Max gain'de bile mi fark yaratmadi. Normalde dB olarak ses seviyesinin yukselmesi gerekiyor.S12 Ultra aldım.
Bu Gain ayarıyla oynadım ancak Simgot'ta fark yaşatmadı hocam. Sıfır gainde kullanıyorum.
Hayirli olsun tekrardan. Max gain'de bile mi fark yaratmadi. Normalde dB olarak ses seviyesinin yukselmesi gerekiyor.
İlginc. Belki EM6L'den kaynaklidir. Muzikleri mumkunse Apple Music uzerinden dinle. Türkiye ici en yuksek ses kalitesini sunan program. Ya da lucida.to gibi sitelerden ucretsiz olarak FLAC muzikleri indirebilirsin. Siteyi incelemek istersen.Hiç fark yaratmadı. Sadece mikrofonuma etki ediyor.
Bu arada müzikleri hangi platformdan dinlemeliyim?
320kbps ve üstü veren herhangi bir platform olur.Hiç fark yaratmadı. Sadece mikrofonuma etki ediyor.
Bu arada müzikleri hangi platformdan dinlemeliyim?
İlginc. Belki EM6L'den kaynaklidir. Muzikleri mumkunse Apple Music uzerinden dinle. Türkiye ici en yuksek ses kalitesini sunan program. Ya da lucida.to gibi sitelerden ucretsiz olarak FLAC muzikleri indirebilirsin. Siteyi incelemek istersen.