Bütçe
8.000 TL
Evet. Dedigin gibi Planar surucuden olusan bir durum olsa gerek. Senin ihtiyacin olan sey dip ses yapmayacak bir ses karti. ID4 MK2 daha cok yuksek ohm degerli studyo kulakliklari icin uygun. Bak bu mesela uygun olur. Fakat ID4 MK2'de boyle bir durumun meydana gelmesi uzucu. Dip ses gurultusunu yok ediyor.

Bir yandan da stüdyo tipi XLR'lı mikrofon kullandığım için bu tür DAC'lara geçiş yapamıyorum maalesef. USB Ground Isolator diye bir alet var mış parazitlenmeyi kesmesi için. Ancak o da tam olarak işimi çözecek mi emin değilim.

Bir yandan da stüdyo tipi XLR'lı mikrofon kullandığım için bu tür DAC'lara geçiş yapamıyorum maalesef. USB Ground Isolator diye bir alet var mış parazitlenmeyi kesmesi için. Ancak o da tam olarak işimi çözecek mi emin değilim.
Evet isin icine mikrofon giriyorsa bu turdeki DAC'lar uygun olmaz. USB Ground Isolator'i duymustum fakat nasil bir sey oldugunu tam olarak bilmiyorum. Bu arada aklima gelmisken soyleyeyim. 4.4 mm cikisinj denedin mi S12 Ultra'da. Bu sorunu ortadan kaldirabilir 4.4 mm girisi kullanmak.

Evet isin icine mikrofon giriyorsa bu turdeki DAC'lar uygun olmaz. USB Ground Isolator'i duymustum fakat nasil bir sey oldugunu tam olarak bilmiyorum. Bu arada aklima gelmisken soyleyeyim. 4.4 mm cikisinj denedin mi S12 Ultra'da. Bu sorunu ortadan kaldirabilir 4.4 mm girisi kullanmak.

Ses kartımda 3.5mm ve 6.3mm jak var mış. Yani 4.4 ile kullanamıyorum.

Ses kartımda 3.5mm ve 6.3mm jak var mış. Yani 4.4 ile kullanamıyorum.
O zaman aklima yeni bir DAC almaktan baska bir sey gelmiyor. 4.4 mm jak girisi olsaydi sorun kesinlikle duzelirdi. Boyle bir sey lazim. Bu SMSL markasi bayagi iyi. Topping Audio ve Fosi Audio ile beraber guzel DAC'ler cikariyorlar. Fiyati pahali sanki ama iyi bir urun. Daha uygun fiyatli urunlere de bakilabilir.

EM6L'yi sattım bile hocam. Bu arada çok saçma bir durum yaşıyorum şu an. Ya benim vücudumla alakalı ya da başka bir şey bilmiyorum ama bir dip ses başladı ve kasa, ses kartı ya da mikrofona dokunduğum an gidiyor. Elimi mousepade sürtersem de artıyor.
Topraklama sorunu var gibi duruyor. Başka port, mümkünse başka kablo ile denemek lazım.
Topraklama sorunu yoksa yazılımdan mikrofon girişini eksiye alıp denenebilir. Id4 kullanmadığım için ayarı nasıl yapılır bilmiyorum ama mikrofon girişi düşürülerek çözülebilir.

Son düzenleme:
Topraklama sorunu var gibi duruyor. Başka port, mümkünse başka kablo ile denemek lazım.
Topraklama sorunu yoksa yazılımdan mikrofon girişini eksiye alıp denenebilir. Id4 kullanmadığım için ayarı nasıl yapılır bilmiyorum ama mikrofon girişi düşürülerek çözülebilir.

Farklı giriş ve mikrofonu sökerek denedim çözülmedi.

@Hamza Ensar Sağlam Bütçe 12k'ya çıkıyorsa ve IEM arıyorsanız Dita Project M'e muhakkak göz atın.

ZiiGaat Odyssey 2 alinabilir. Kulak ustu kulakliklar bass konusunda kulagi titretebiliyorlar. Fakat IEM'ler bunu yapamiyor. Yine de S12 Ultra ve Odyssey 2, EM6/'den daha iyi. Bass kalitesi dahil olmak uzere.
IEM'lerde oldukça titretebiliyor hocam; yanlış bir genelleme olacağı görüşündeyim.

@Hamza Ensar Sağlam Bütçe 12k'ya çıkıyorsa ve IEM arıyorsanız Dita Project M'e muhakkak göz atın.

IEM'lerde oldukça titretebiliyor hocam; yanlış bir genelleme olacağı görüşündeyim.

Hocam Letshuoer S12 Ultra aldım iki gündür kullanıyorum.

Ancak başka bir sorunla karşı karşıya kaldım. Ses kartı ve kulaklıkla ilgili bir sorun değil. Bir statik elektrik durumu var ve dip ses yapıyor kulaklıkta. Eğer bilgisayar kasasına dokunursam gidiyor.