7.000 TL bütçeye IQUNIX EZ60 Hall Effect Magnetic Jade Pro vs IQUNIX EZ63 Hall Effect Star Trail

Merhaba 7000TL bütçem var manyetik klavye almayı düşünüyorum bunu önerdiler ama hangi switchi almam gerektiğini bilmiyorum jade gaming versiyon
star trail versiyon
Sorunuza yardımcı olmak için iki modelin özelliklerini dikkate alarak tercihlerinizi yapabileceğiniz bazı adımlar sunuyorum:

1. Kullanım Amacı:
- Eğer yazılım geliştirme veya ofis çalışmaları gibi genel amaçlar için bir klavye arıyorsanız, daha az sesli ve rahat tuşlara sahip bir model tercih edebilirsiniz.
- Oyun için de klavye alıyorsanız, hızlı tepki süreleri ve daha net hissettirici switchezler önemlidir.

2. Tuş Tipleri (Switch’ler):
- Jade Versiyonu: Genellikle yumuşak bir vurgu hissi sunar ve daha sessiz bir seçenek olarak öne çıkabilir.
- Star Trail Versiyonu: Daha belirgin bir tıklama hissi sağlar ve oyunlarda daha fazla geri bildirim sunabilir.

3. Tepki Süresi:
- Her iki model de 8K Hz ile yüksek tepki süresi sunmaktadır, bu nedenle oyun performansı açısından herhangi biri kabul edilebilir.

4. RGB Aydınlatma ve Tasarım:
- Hangi tasarımın daha çekici olduğunu düşündüğünüzü ve RGB aydınlatmayı ne kadar tercih ettiğinizi düşünün.

5. Fiyat ve Kullanıcı Yorumları:
- Her iki klavyenin fiyatı arasında büyük bir fark yoksa, kullanıcı yorumlarını ve sosyal medya incelemelerini kontrol ederek hangisinin daha iyi performans sergilediğini görebilirsiniz.

6. El ile Deneme:
- Eğer mümkünse, iki klavyeyi de deneyerek tuş hissiyatlarını kendiniz değerlendirin.

Genel olarak, kullanım amacınıza ve kişisel hislerinize dayanarak bir seçim yapmanız daha doğru olacaktır. Hangi türe daha çok yöneliyorsanız o model üzerine karar kılmanız faydalı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…