bymfw4
Uzman
7.000 TL için en mantıklı cihaz nedir peki?Şu an sıfır olarak en mantıklısı MatePad 11.5 bütçende. Diğerlerinin donanımı üzer.
7.000 TL için en mantıklı cihaz nedir peki?Şu an sıfır olarak en mantıklısı MatePad 11.5 bütçende. Diğerlerinin donanımı üzer.
Şimdi tekrar konuştum ve bütçeyi artıracağız. 8.000'e çıkarsak iyi midir? Ya da örneğin 8.500 - 9.000'e çıkarıp bunu al çok çok daha iyi olur dediğiniz cihazlar var mıdır?Redmi pad 2, Tab A9+ gibi tabletler.
Ancak G100 Ultra, SD 695 gibi işlemciler çok üzer.
Ayrıca bu tabletleri önermiyorum. 1K daha çıkarsan MatePad 11.5 almanı öneririm.
Şimdi tekrar konuştum ve bütçeyi artıracağız. 8.000'e çıkarsak iyi midir? Ya da örneğin 8.500 - 9.000'e çıkarıp bunu al çok daha iyi olur dediğiniz cihazlar var mıdır?
Google sorunu vs. derken hocam? Ne gibi bir sorunu var?Eğer Google vs sorununu nasıl çözeceğini bilmiyorsan bu rehberime bakabilirsin.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.
Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
Adım 2) Peki, nasıl kuracağım?
Kurmak için siteye gittikten sonra ilk çıkan "F-Droid'i indir" tuşuna basman yeterli...
Google sorunu vs. derken hocam? Ne gibi bir sorunu var?
Samsung ve Xiaomi tarafında öneriniz nedir 8.000 - 8.500 gibi fiyatlarda?Google hizmetleri yüklü gelmiyor Huawei cihazlarda ambargodan dolayı.
Bu yüzden 2dk basit işlemle yüklemen gerekiyor.
Samsung ve Xiaomi tarafında öneriniz nedir 8.000 - 8.500 gibi fiyatlarda?
Peki uzun ömürlülük açısından bakarsak nasıl sizi çoğu konuda bu tableti öneririken görüyorum o nedenle sorma gereği duyuyorum. Ayrıca konu sahibine de yardımcı olacak bir bilgi olduğunu düşünüyorum.