Max Caulfield 40
Üstün
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta Corsair 275R Airflow kasamı değiştirmek istediğim için 4.000 TL geniş kasa önerisi isimli bir konu açtım:
Bahsettiğim Lian Li Lancool 216 kasaya geçen hafta Perşembe günü geçiş yaptım ve çok memnunum.
Şimdi de abim benden kendi sistemi için kasa ve anakart önerisi istedi. Abimin sistemi şu şekilde:
Merhaba arkadaşlar. Dün sistemim için yeni bir işlemci siparişi verdim (Ryzen 7 5700X). Fakat bu işlemciyi takarken zorlanmam oldukça olası. Zira işlemcimin üzerinde takılı olan sıvı soğutmanın mandal vidalarından bir tanesi sıvı soğutmanın tam altında duruyor. Bunun nedeni de kasamın (Corsair 275R Airflow) dar olması. Bu nedenle kasamı da değiştirmek istiyorum.
4.000 TL civarında bütçem var. Özellikle geniş ve rahat bir kasa istiyorum. Şu anda aklımda Lian Li Lancool 216 var.
Siz 4.000 TL bütçe ile geniş ve rahat hangi kasaları önerirsiniz?
4.000 TL civarında bütçem var. Özellikle geniş ve rahat bir kasa istiyorum. Şu anda aklımda Lian Li Lancool 216 var.
Siz 4.000 TL bütçe ile geniş ve rahat hangi kasaları önerirsiniz?
- Max Caulfield
- 4000 tl geniş kasa önerisi
- Forum: Kasa
Bahsettiğim Lian Li Lancool 216 kasaya geçen hafta Perşembe günü geçiş yaptım ve çok memnunum.
Şimdi de abim benden kendi sistemi için kasa ve anakart önerisi istedi. Abimin sistemi şu şekilde:
- İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
- Anakart: Gigabyte B650M S2H
- Bellek: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x 16 GB) DDR5 6000 MHz CL36
- Ekran kartı: Gainward Ghost RTX 3060 Ti
- İşlemci soğutucu: Deep Cool LS520 SE
- SSD: Kioxia Exceria G2 1 TB
- Kasa: MSI MAG Forge 100M
- Güç kaynağı: Cooler Master MWE Bronze V2 750W
- Mümkünse Amazon üzerinden olması. Bunun nedeni Amazon'un Garanti BBVA Bonus karta vade farksız taksit yapması.
- Amazon üzerinden olmayacaksa da önereceğiniz sitenin Garanti BBVA Bonus karta vade farksız taksit yapıyor olması şart.
- İllaki vade farkı olacaksa da toplam bütçe (varsa) vade farkı dahil 7000 TL'yi geçmemeli.
- Kasa geniş olmalı ve sıvı soğutma rahatlıkla üste takılabilmeli. Bunu yaparken sıvı soğutma RAM'lere takılmamalı.
- Abim ek olarak alınacak kasa dikey ekran kartı desteği de sunarsa iyi olur dedi. Bu da aklınızda bulunsun.