Bütçe
7000 tl

kn3zzzy

Çalışkan
Öncelikle merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi 7K bütçeye sahibim ve kablosuz beyaz kulaklık önerisi istiyorum. Bütçeyi şu anda daha fazla arttıramam maksimum 500 TL daha arttırabilirim. Arkadaşlarımın önerisi Razer Barracuda X white ve SteelSeries Arctic 7+ oldu ancak baktığımda ses kalitelerinin düşük olduğunu fark ettim, bu ikisi harici kulaklık önerebilir misiniz?

Öncelikle merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi 7K bütçeye sahibim ve kablosuz beyaz kulaklık önerisi istiyorum. Bütçeyi şu anda daha fazla arttıramam maksimum 500 TL daha arttırabilirim. Arkadaşlarımın önerisi Razer Barracuda X white ve SteelSeries Arctic 7+ oldu ancak baktığımda ses kalitelerinin düşük olduğunu fark ettim, bu ikisi harici kulaklık önerebilir misiniz?
- Sony WH-1000XM4: Mükemmel ses kalitesi, aktif gürültü engelleme ve konforlu tasarımı ile bilinir. Fiyatı genellikle bütçeniz içinde bulunmaktadır.

- Apple AirPods Max: Yüksek ses kalitesi ve güçlü dinamizmi ile öne çıkar. Beyaz renk seçeneği bulunmaktadır; ancak fiyatı bütçenizin sınırına yakın olabilir.

- Bose QuietComfort 35 II: Konforlu tasarımı, harika ses kalitesi ve etkili gürültü engelleme özellikleri ile tercih edilebilir. Beyaz renk seçeneği mevcuttur.

- Sennheiser Momentum 3 Wireless: Üst düzey ses kalitesi ve şık tasarımı ile dikkat çeker. Kablosuz bağlantı ve beyaz renk seçeneği bulunmaktadır.

- Jabra Elite 85h: Uzun pil ömrü, iyi ses kalitesi ve konforlu kullanımı ile iyi bir seçenek. Tasarımı beyaz renk seçeneği ile de mevcuttur.

Bu kulaklıkları kontrol ederek, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz.