Daha önce hiç iPhone kullanmadım ve hayata bir kere geliyoruz diyerek denemek istiyorum. İkinci el alacağım. iPhone SE 2 veya iPhone XS Max nasıl sizce? 2025 yılında alınır mı? iPhone SE 2'nin pil ömrü kısaymış sanırım. Günde 4-5 saati çıkarsa yeter benim için. Piyasayı bilmediğim için belirli bir bütçem yok ama dediğim modellerin 2. el piyasasına göre aklımda bütçe var diyebilirim (ortalama 6-7K).
2.el SE 2'nin bırak 6 saati 2 3 saati zor görür (tek şarjda)
XS Max alın. 4 seneye kadar neredeyse bütün uygulamaları kullanırsınız tahmini.
Yurt dışı cihaz demek, cihazlar aynı ama SIM kartı iphonelarda 4+4 ay kullanabiliyorsun. Androidlerde belirli modellerde server kayıt ile sınırsız kullanılıyor.
2.el SE 2'nin bırak 6 saati 2 3 saati zor görür (tek şarjda)
XS Max alın. 4 seneye kadar neredeyse bütün uygulamaları kullanırsınız tahmini.
Yurt dışı cihaz demek, cihazlar aynı ama SIM kartı iphonelarda 4+4 ay kullanabiliyorsun. Androidlerde belirli modellerde server kayıt ile sınırsız kullanılıyor.
Evet. Yetkili servisler bir sorun oldugunda yurt disiyla ilgilenmiyorlar. Genelde yurt disi olarak Xiaomi falan kullaniliyor ve onlarada kacak diyorlar.
Evet. Yetkili servisler bir sorun oldugunda yurt disiyla ilgilenmiyorlar. Genelde yurt disi olarak Xiaomi falan kullaniliyor ve onlarada kacak diyorlar.