Yasin Alemdağ
Yetkin
Merhaba arkadaşlar, sistemim aşağıdaki gibidir. Kasada dizayna çok önem veren birisiyim kasamın dolu dolu olmasını çok seviyorum ve akvaryum tipi kasa almayı düşünüyorum. Kasa örnek veriyorum toplamda 10 fan mı destekliyor hepsinin dolu ve desteklediği ebatta olması lazım ( 140mm yerine 120 takmam ). Ayrıca kasanın markasının fanlarını takmayı tercih ederim ya da fanların hepsi aynı marka ve tip olmalı. Kusura bakmayın böyle saçma takıntılarım var
. Örnek olması adına şu anki kasam Lian Li lancool 2 mesh kasanın satışında önde sadece 3 fan var ve kasa üzerindeki fanların ayrıca satışı yoktu. Kasanın egzoz 1 ekran kartı altına 2 fan desteği vardı. Kasa çok hoşuma gittiği için kasadan 2 adet alıp 1inin üstündeki fanları söküp şu anki kasama taktım daha sonra boş kasayı sattım
. Şuan aklımda 2 kasa var. Phanteks G400A + 3 fanı + kontrolcü + sıvı soğutması ve APNX V1 + 7 fanı. Fanları dahil 10 bine kadar bütçemi çıkarabilirim.
- Anakart: ASRock riptide B850 ya da B850 Tomahawk ( kararsızım ancak büyük ihtimal ASRock )
- İşlemci: 7800X3D. ( alındı )
- RAM: G.Skill Trident Z Neo 2x16 GB 6000 MHz CL30. ( alındı )
- Ekran kartı: ASRock taichi 9070 XT. ( alındı )
- Sıvı soğutma: Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ( yeni çıkmış ) ya da kasa markasının sıvı soğutması varsa uyumlu olsun diye o marka alınabilir.
- PSU: BitFenix bfg Gold 1000W. ( alındı )
Son düzenleme: