FPS oyuncusu olarak bir ben beğenmedim sanırsam şu monitörü. Bir arkadaşımda da var mağazadada denedim hoşuma gitmedi nedense. Şu an 8.3K ya satılıyor 6 binden fazla etmez bana göre. Zamanında 5 kdan veriliyordu.
FPS oyuncusu olarak bir ben beğenmedim sanırsam şu monitörü. Bir arkadaşımda da var mağazadada denedim hoşuma gitmedi nedense. Şu an 8.3K ya satılıyor 6 binden fazla etmez bana göre. Zamanında 5 kdan veriliyordu.
24G42e ben de baktım kötü durmuyor fakat sorun derken ne gibi sorunlar mesela?
lenovo r25f-30 neredeyse hangi foruma bakarsam yorumlarda öneren birisini görüyorum fakat pahalı
Merhaba arkadaşlar. Bu monitörde, tarayıcıdaki arama kısmında fotoğrafta fark ettiğim bir sorun var. Monitörde standart ve diğer modlarda renkler sapıtıyor. Standart modda pikselleşmeler, diğer modlarda renk sapıtmaları var. Neden olabilir? @2254
Merhaba arkadaşlar. Bu monitörde, tarayıcıdaki arama kısmında fotoğrafta fark ettiğim bir sorun var. Monitörde standart ve diğer modlarda renkler sapıtıyor. Standart modda pikselleşmeler, diğer modlarda renk sapıtmaları var. Neden olabilir? @2254
AOC 24G2ZE Nasıl sence? araştırdım ama gömen görmedim onun dışında tek eksiği pivot gibi geldi bana masama sığmayabilir ne düşünüyorsun bu monitor hakkında
AOC 24G2ze nasıl sence? Araştırdım ama gömen görmedim onun dışında tek eksiği pivot gibi geldi bana masama sığmayabilir ne düşünüyorsun bu monitor hakkında
Panel aynı, arka aydınlatma kalitesi de benzer. ASUS ufak tefek konularda daha iyi ancak arada fiyat farkı varsa AOC. Bunlardan daha iyi renk gamutu ve ergonomi özelliklerinden kaynaklı Samsung G4 IPS.
Ama üç modelinde eksisi vasat kontrast oranı. ASUS ve AOC'un renk gamutları günümüz için fiyatına göre pek iyi sayılmaz.
Ama FPS ağırlıklı ise pek bir alternatif yok zaten.
Panel aynı, arka aydınlatma kalitesi de benzer. ASUS ufak tefek konularda daha iyi ancak arada fiyat farkı varsa AOC. Bunlardan daha iyi renk gamutu ve ergonomi özelliklerinden kaynaklı Samsung G4 IPS.
Ama üç modelinde eksisi vasat kontrast oranı. ASUS ve AOC'un renk gamutları günümüz için fiyatına göre pek iyi sayılmaz.
Ama FPS ağırlıklı ise pek bir alternatif yok zaten.
Aoc 24g4x kullanan birisiydim ve monitorun parlaklığından ve ışığından çok memnumdun şahsen gözüme iyi geliyordu bu 24g4x ile karşılaştırınca aralarında ne kadar fark vardır
AOC 24G4X kullanan birisiydim ve monitorun parlaklığından ve ışığından çok memnumdun şahsen gözüme iyi geliyordu bu 24G4X ile karşılaştırınca aralarında ne kadar fark vardır.