Ranchen

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Bu monitörde, tarayıcıdaki arama kısmında fotoğrafta fark ettiğim bir sorun var. Monitörde standart ve diğer modlarda renkler sapıtıyor. Standart modda pikselleşmeler, diğer modlarda renk sapıtmaları var. Neden olabilir? @2254

IMG_20250624_125126.webp

IMG_20250624_125134.webp

IMG_20250624_125139.webp

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modelle alakalı böyle 3 farklı şikayet falan gördüm. Gaming mod FPS olarak ayarlar mısınız? Overdrive ayarını da yapın. Gamecolor 11 olarak ayarlayın birde.

Eğer çözülmezse oyun modu standart olarak ayarlayın.

Bu modelle alakalı böyle 3 farklı şikayet falan gördüm. Gaming mod FPS olarak ayarlar mısınız? OverDrive ayarını da yapın. Gamecolor 11 olarak ayarlayın bir de.

Eğer çözülmezse oyun modu standart olarak ayarlayın.
Hocam turuncu vb. olması gereken yer beyaz gibi gözüküyor garip şekilde. Oyunlarda da turuncu yerler siyah gibi gözüküyor. Olayı anlayamadım. Monitörden mi yoksa bozuk mu?

Hocam turuncu vb. olması gereken yer beyaz gibi gözüküyor garip şekilde. Oyunlarda da turuncu yerler siyah gibi gözüküyor. Olayı anlayamadım. Monitörden mi yoksa bozuk mu?

Dediğim şekilde yapınca düzelmedi mi? Bazı kişilerde benzer sorunlar yaşamış, monitörden kaynaklı olma ihtimali yüksek. OSD menüsünü biraz kurcalayın, diğer renk modlarını falan deneyin. Eğer düzelmezse değişim veya iade isteyin.

Dediğim şekilde yapınca düzelmedi mi? Bazı kişilerde benzer sorunlar yaşamış, monitörden kaynaklı olma ihtimali yüksek. OSD menüsünü biraz kurcalayın, diğer renk modlarını falan deneyin. Eğer düzelmezse değişim veya iade isteyin.
Sanki bu durum sonradan oldu gibi geldi veya ben fark etmedim.Her oyun modlarında pikselleşmeler mevcut fakat standart hariç hepsinde çok daha belirgin.