Ranchen
Uzman
Sanırım oyunlarda da oluyor fakat onu nasıl yapacağım?
Google ayarlardan kapatmalısın. Videolarda da renk bozulması oluyor mu?Sanırım oyunlarda da oluyor fakat onu nasıl yapacağım?
Microsoft Edge kullanıyorum. Videolarda tam anlayamadım.Google ayarlardan kapatmalısın. Videolarda da renk bozulması oluyor mu?
Oyunlarda da sapma var.Microsoft Edge kullanıyorum.Videolarda tam anlayamadım.
Hocam turuncu vb. olması gereken yer beyaz gibi gözüküyor garip şekilde. Oyunlarda da turuncu yerler siyah gibi gözüküyor. Olayı anlayamadım. Monitörden mi yoksa bozuk mu?Bu modelle alakalı böyle 3 farklı şikayet falan gördüm. Gaming mod FPS olarak ayarlar mısınız? OverDrive ayarını da yapın. Gamecolor 11 olarak ayarlayın bir de.
Eğer çözülmezse oyun modu standart olarak ayarlayın.
Hocam turuncu vb. olması gereken yer beyaz gibi gözüküyor garip şekilde. Oyunlarda da turuncu yerler siyah gibi gözüküyor. Olayı anlayamadım. Monitörden mi yoksa bozuk mu?
Sanki bu durum sonradan oldu gibi geldi veya ben fark etmedim.Her oyun modlarında pikselleşmeler mevcut fakat standart hariç hepsinde çok daha belirgin.Dediğim şekilde yapınca düzelmedi mi? Bazı kişilerde benzer sorunlar yaşamış, monitörden kaynaklı olma ihtimali yüksek. OSD menüsünü biraz kurcalayın, diğer renk modlarını falan deneyin. Eğer düzelmezse değişim veya iade isteyin.
Değişim isteyin.Sanki bu durum sonradan oldu gibi geldi veya ben fark etmedim.Her oyun modlarında pikselleşmeler mevcut fakat standart hariç hepsinde çok daha belirgin.