Ranchen
Uzman
Hocam ek fiyat istemezler değil mi?Birde değişim için en fazla kaç gün veriliyor?
Hocam ek fiyat istemezler değil mi?Birde değişim için en fazla kaç gün veriliyor?
Hocam ek fiyat istemezler değil mi? Bir de değişim için en fazla kaç gün veriliyor?
Hocam dediğim gibi,standart modda görüntü normal fakat diğer modlarda bu şekilde bozulmalar oluyor.Değişim gereksiyle değişimi yapacağım?İstemezler. Sorunlu ürünlerde 6 ay'a kadar THH değişim/iade hakkın mevcut, ancak firmalar 14 gün geçtikten sonra kabul etmez. THH ile değişim sağlayabilirsin. Sorunsuz ürünlerde 14 gün içinde beğenmedim diyerek iade etme hakkın var.
Sürekli güncellenen bir durum olduğu için bu makaleyi okuyarak güncel durumu öğrenebilirsin:
Hatta 2 yılmış:
Eki Görüntüle 157188
Yani okursan güncel durumu öğrenirsin, kesin bilgi için kendin bak. Ama hakkın olduğuna eminim.
Her alan kişide bu sorunu görmedim, bazı ünitelerde sorun var gibi gözüküyor. Değişim yapabilirsiniz.Hocam dediğim gibi,standart modda görüntü normal fakat diğer modlarda bu şekilde bozulmalar oluyor.Değişim gereksiyle değişimi yapacağım?
Hocam iade kabul etmeyebilirler mi bu durumdan?Ve stok bitti gibi şeyler derlerse ne yapmam gerekir?Her alan kişide bu sorunu görmedim, bazı ünitelerde sorun var gibi gözüküyor. Değişim yapabilirsiniz.
Oyuncu modunda standart hariç hepsinde.Ayni monitor bende de var tam olarak hangi ayarlarda oluyor?
Kabul etmeseler bile thh ile hakkını alırsın. Stok bittiyse daha üst seviye ürün vermeleri gerekir. İade ve muadil ürün seçme hakkı tüketiciye ait. Muadil yoksa üst seviye vermek zorunda. Gerçi monitörde nasıl kıstas alıcaz onu da bilmiyorum. Kağıtüstünde yazanlar bir şey ifade etmediği için o biraz zor.Hocam iade kabul etmeyebilirler mi bu durumdan?Ve stok bitti gibi şeyler derlerse ne yapmam gerekir?