7.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
7.000 TL
FPS oyuncusu olarak bir ben beğenmedim sanırsam şu monitörü. Bir arkadaşımda da var mağazadada denedim hoşuma gitmedi nedense. Şu an 8.3K ya satılıyor 6 binden fazla etmez bana göre. Zamanında 5 kdan veriliyordu.

FPS için değil zaten o monitör. Ortalama IPS'ten yavaş. Görüntü kalitesi için öneriyorum. Renk gamutu, parlaklık ve kontrastı iyi.

24G42e ben de baktım kötü durmuyor fakat sorun derken ne gibi sorunlar mesela?
lenovo r25f-30 neredeyse hangi foruma bakarsam yorumlarda öneren birisini görüyorum fakat pahalı

https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-24-5-legion-r25f-30-0-5ms-280hz-full-hd-wled-monitor.html
bunu buldum 7kya ama teşhir diyor bazı yerler ne kadar güvenilir bilmiyorum

Teşhir almayın. Genelde sıkıntılı oluyor.

FPS için değil zaten o monitör. Ortalama IPS'ten yavaş. Görüntü kalitesi için öneriyorum. Renk gamutu, parlaklık ve kontrastı iyi.

Her monitorun ayrı bir problemi oluyor ya cidden hiçbir sorunu olmayan monitor yok mu ya?

Bu arada fps oyunları oynuyorum genellikle bunu eliyorum o zaman

Her monitorun ayrı bir problemi oluyor ya cidden hiçbir sorunu olmayan monitor yok mu ya?

Bu arada fps oyunları oynuyorum genellikle bunu eliyorum o zaman
1080p piyasası berbat. İyi olanlarda şikayetler var. İyi monitör sayısı da az veya stokta yok.

Fps idare eder ancak %80 fps %20 hikayeli oyun falansa mantıklı olmaz.

AOC 24G2ze nasıl sence? Araştırdım ama gömen görmedim onun dışında tek eksiği pivot gibi geldi bana masama sığmayabilir ne düşünüyorsun bu monitor hakkında​

VG249QM1a = 24G2ze.

Panel aynı, arka aydınlatma kalitesi de benzer. ASUS ufak tefek konularda daha iyi ancak arada fiyat farkı varsa AOC. Bunlardan daha iyi renk gamutu ve ergonomi özelliklerinden kaynaklı Samsung G4 IPS.

Ama üç modelinde eksisi vasat kontrast oranı. ASUS ve AOC'un renk gamutları günümüz için fiyatına göre pek iyi sayılmaz.

Ama FPS ağırlıklı ise pek bir alternatif yok zaten.

VG249QM1a = 24G2ze.

Panel aynı, arka aydınlatma kalitesi de benzer. ASUS ufak tefek konularda daha iyi ancak arada fiyat farkı varsa AOC. Bunlardan daha iyi renk gamutu ve ergonomi özelliklerinden kaynaklı Samsung G4 IPS.

Ama üç modelinde eksisi vasat kontrast oranı. ASUS ve AOC'un renk gamutları günümüz için fiyatına göre pek iyi sayılmaz.

Ama FPS ağırlıklı ise pek bir alternatif yok zaten.
Aoc 24g4x kullanan birisiydim ve monitorun parlaklığından ve ışığından çok memnumdun şahsen gözüme iyi geliyordu bu 24g4x ile karşılaştırınca aralarında ne kadar fark vardır

Geri
Yukarı Alt