Bütçe
7.000 TL

hashiwa

Üyecik
Renkli ve siyah beyaz çıktı alacağım. Haftada alacağım çıktı sayısı 30'u geçmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
hp 585 benımde alacagım model tavsıye ederım kutu ıcerısınden 2 yıl kullanbılecegın boyasıyla gelıyor bıldıgım kadar ıle wıfı ozellıgıde olması lazım bu model black frıdayda donemınde alıcam ürünü

Yaklaşık 4 yıldır HP Smart Tank 519 kullanıyorum. İlk kurulumda doldurduğum mürekkepler hala bitmedi kartuşlu bir model yerine tanklı modelleri tavsiye ederim. Kutu içerisinde 3 yıla kadar yetecek mürekkep ile geliyor yazıyor ama ben hala ilk şişeleri bitiremedim bile:D Çok çıktı alan biri değilim, şimdiye kadar siyah tank yarıya kadar renkliler ise %10-%20 civarında azaldı.

Yalnız hem renkli hem de siyah baskı kafalarını bir kez garantiden yenisini aldım, kutu içerisinde gelenler arızalandı. Renklide sarı renk basmamaya başladı siyahta da bozuk baskılar oluyordu.

Peki Epson'un L3250 serisi mi daha iyi yoksa Smart tank 585 mi?

Android telefon kullanıyorsan Epson daha iyi; yazıcı ve telefonu aynı modeme bağladığında program kullanmadan direk yazdır seçeneği ile çıktı alabiliyorsun. iPhone telefon kullanıyorsan HP bağlantı konusunda daha iyi.