Bütçe
7.000 TL
En iyileri hissiyat olarak Chilkey, 1.6mm PCB ile daha tok bir ses ve daha iyi hissiyat veriyor. Kalite olarak Furycube ile aman aman bir fark yok. Sahsen Chilkey 1.6mm alıp geçerdim.

Başlıkta belirttiğim gibi mekanik klavye arıyorum. Göze hitap eden bir klavye olması güzel olur. Bütçe esneyebilir (1000~). Halihazırda birkaç klavye önerisi aldım fakat başka alternatifler de görmek istiyorum.

Mevcut kullandığım klavye, 1 2 sene oluyor. Ses olarak gerçekten mükemmel bir klavye, switchleri çok iyi. Uygulamasıda gayet güzel.

En iyileri hissiyat olarak Chilkey, 1.6mm PCB ile daha tok bir ses ve daha iyi hissiyat veriyor. Kalite olarak Furycube ile aman aman bir fark yok. Sahsen Chilkey 1.6mm alıp geçerdim.
Bütçe arttırırsak seçenek artar mı hocam veyatta şöyle diyeyim bunların bir üst segmenti için ne kadar bütçe olması gerekli?

Mevcut kullandığım klavye, 1 2 sene oluyor. Ses olarak gerçekten mükemmel bir klavye, switchleri çok iyi. Uygulamasıda gayet güzel.
Hocam m1 v5 için bu klavyelerin yanında yüzüne bakılmaz dendi ama.

Bütçe arttırırsak seçenek artar mı hocam veyatta şöyle diyeyim bunların bir üst segmenti için ne kadar bütçe olması gerekli?

Hocam m1 v5 için bu klavyelerin yanında yüzüne bakılmaz dendi ama.

M1 v5'i de dahil edersek bunlar en tepe mekanik klavyeler zaten hepsi birbirine yakın klavyeler, fazlasina gerek yok mekanik icin asla. Chilkey 1.6mm PCB versiyon alip gecerdim burdan ozellikle indirimdeyken.

Bütçe arttırırsak seçenek artar mı hocam veyahut da şöyle diyeyim bunların bir üst segmenti için ne kadar bütçe olması gerekli?

Hocam M1 v5 için bu klavyelerin yanında yüzüne bakılmaz dendi ama.

Kim dedi acaba :D? Çok güzel bir klavye, çoğu kişide öneriyor bunları.

Kim dedi acaba :D? Çok güzel bir klavye, çoğu kişide öneriyor bunları.

Genel kalitede biraz geride ama denk urunler hepsi. Attigin modelin fiyati TR'de 6K ya dayanmis ve daha uyguna Chilkey ve Furycube varken almak mantikli kalmiyor. Black gradient modeli fiyatina gore mantikli kalir sadece ki o bile fazla. Daha uyguna yine Furycube ve MCHOSE GX87 serisi klavyeler var. M1 V5 modeller biraz haddinden fazla fiyatlarda suan. Kisaca sorun daha cok fiyatinin sacma olmasi bu modelin.