Şu anda ana monitör olarak LG UltraGear 2K 240Hz monitör kullanıyorum. Bu monitörün yanına 2. bir monitör istiyorum, oyun falan oynarken DC kullanmalık dizi film izlemelik bir şey istiyorum. Aynı zamanda da PC'yi kasmasın önerisi olan var mıdır acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7000
Bütçe 500 TL civarı aşar mı?
Bu modelde olabilir.
Aslında en mantıklı gördüğüm bu; fakat İPS ve VA paneli yan yana koymak sırıtır.
Bu modelde olabilir.
Aslında en mantıklı gördüğüm bu; fakat İPS ve VA paneli yan yana koymak sırıtır.
tabii aşsa sorun olmaz fakat 2 tane 2k monitör kullanmak ekran kartıma çok yük bindirmez mi diye düşündümBütçe 500 TL civarı aşar mı?
Bu modelde olabilir.
Yük bindirme durumu olmaz, eğer sadece film, dizi vs izlerim diyorsanız 25g3zm alın bence. Onun kontrast oranı ve renk gamutu yüksek olduğu için film izlemesi iyi olur; fakat görüş açıları VA olmasından dolayı zayıf. Gerçi pivot ve yükseklik ayarı falanda destekliyor ama olur da yer ayarlayamam diyorsanız dediğim diğer 2 modele yönelebilirsiniz. Bu üçlü güçlü hocam.tabii aşsa sorun olmaz fakat 2 tane 2k monitör kullanmak ekran kartıma çok yük bindirmez mi diye düşündüm
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-