Bütçe
7.000 TL

Swoop88

Uzman
Yer
4097 Albany Post Rd, Hyde Park, NY 12538, Amerika
Ben bir bilgisayar toplayacağım ve akvaryum kasa istiyorum. Kendi baktıklarım çok içime sinmedi. Sizin bildiğiniz modeller var ise bekliyorum.

Sistem:
  • B650M-P
  • R5 7600
  • 2x16 32 GB 6000 MHz CL30 RAM
  • RTX 5070 3 fanlı (9070XT Önermeyin)
Kasada PSU olursa iyi olur, çünkü bir süre toparlanmam lazım. Daha sonra kendime iyi bir PSU alırım. 600W kaliteli bir PSU var elimde ama yetmez gibi geliyor, bu yüzden kasanın PSU'lu olması daha mantıklı. Zaten PSU'suz akvaryum kasalar pahalı.

MH100'e baktım hocam da hakkında fazla bilgi bulamadım kimdir necidir iyi midir çünkü ekstra 3 fan daha almam gerekebilir bilginiz var ise yardımcı olursanız sevinirim

Kasanın içindeki PSU bu:

İçindeki PSU bu ne kadar kalitelidir bilmiyorum ama bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Kasa olarak güzel bir kasa. Ben de BitFenix Ceto Premium kasasını kullanıyorum. Memnunum.

Fan olarak da bunu alabilirsiniz. Ek olarak fanları alta koymak istiyorsanız reverse fan almalısınız.

Kasanın içindeki PSU bu:

İçindeki PSU bu ne kadar kalitelidir bilmiyorum ama bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Kasa olarak güzel bir kasa. Ben de BitFenix Ceto Premium kasasını kullanıyorum. Memnunum.

Fan olarak da bunu alabilirsiniz. Ek olarak fanları alta koymak istiyorsanız reverse fan almalısınız.
Teşekkürler hocam 1 2 ay götürürse psu bakarım çok kalitesiz olacağını zannetmiyorum kasa güzel gözüküyordu

Teşekkürler hocam 1 2 ay götürürse psu bakarım çok kalitesiz olacağını zannetmiyorum kasa güzel gözüküyordu
Kasanın tasarımı çok hoş zaten. PSU kalitesiz değil ama değiştirmek iyi olur.

Dediğim gibi eğer kasanın alt kısmına fanları takacaksanız havayı kasanın içine yukarı doğru üflemesi gerekiyor. Reverse fan almalısınız yada normal fanı ters kullanmalısınız.