Herkese selam, kullandığım sistemi aşağıya bırakıyorum.
Parçaları komple yeniledim, bir tek AiO kaldı. Lf II çok işlevsel bir AiO ama yenilenme zamanı geldiğini düşünüyorum. Lf III aldım, montajı biraz zordu, işlemciye zarar vereceğimi düşünerek vazgeçtim ve iade ettim. Alacağım AiO'da Noctua fanları kullanacağım. Piyasada çok fazla marka ve model var, hangisini seçeceğime bir türlü karar veremedim. Üstadlardan maksimum performans alabileceğim 7.000 TL'ye kadar AiO önerileri bekliyorum.
Saygılar.
- İşlemci Ryzen 7 9800X3D (all cores -25, PBO açık, scalar Auto) (Thermalright contact frame takılı)
- Anakart MAG X870E Tomahawk Wi-Fi
- Ekran kartı Zotac RTX 5070 Ti 16 GB Solid Core OC (0.870 V @ 2700 MHz undervolt)
- Bellek Goodram 2x32 GB 6000 MHz CL30 (EXPO açık)
- PSU Corsair RM850X Shift
- Kasa NZXT H5 Flow (2022 versiyon)
- Radyatör Arctic Liquid Freezer II 240 (2023 model)
- Radyatör fanları Noctua A12x25 G2 120 mm.
- Ön intake fanlar 2x Noctua A14x25 G2 140 mm + A12x25 G2 120 mm (GPU'ya hava veren, açılı şekilde)
- Egzoz fan Noctua A12x25 G2 120 mm.
Parçaları komple yeniledim, bir tek AiO kaldı. Lf II çok işlevsel bir AiO ama yenilenme zamanı geldiğini düşünüyorum. Lf III aldım, montajı biraz zordu, işlemciye zarar vereceğimi düşünerek vazgeçtim ve iade ettim. Alacağım AiO'da Noctua fanları kullanacağım. Piyasada çok fazla marka ve model var, hangisini seçeceğime bir türlü karar veremedim. Üstadlardan maksimum performans alabileceğim 7.000 TL'ye kadar AiO önerileri bekliyorum.
Saygılar.
Son düzenleyen: Moderatör: