25457
Uzman
Akakçe'de 12 bine buldum.
Akakçe'de 12 bine buldum.
Guvenilir gozukmuyor. Random saticilardan alisveris yapma bence. Attigim Huawei'yi Hepsiburada'nin kendisi satiyor.
Guvenilir gozukmuyor. Random saticilardan alisveris yapma bence. Attigim Huawei'yi Hepsiburada'nin kendisi satiyor.
Yani gecen seneki modeli 5.000'e alabiliyorken ben sirf bu senenin modeli diye ekstra 8.000 TL vermezdim. Watch 9'un cikmasina az sure kaldiginda 4 haneli rakamlara dusecegini dusunuyorum.Huawei pek almak istemiyorum, çünkü telefon Samsung ve Samsung'un kendi uygulaması ile daha fazla özellik ve daha iyi kontrol oluyor. Watch 8 alınır mı sizce? 13 bine MediaMarkt satıyor.
Peki Watch 7 veya 6'nın siyah, koyu gri versiyonları var mı?Yani gecen seneki modeli 5.000'e alabiliyorken ben sirf bu senenin modeli diye ekstra 8.000 TL vermezdim. Watch 9'un cikmasina az sure kaldiginda 4 haneli rakamlara dusecegini dusunuyorum.
Var. 7'nin yok siyah rengi. Yesil var koyi olarak.Peki Watch 7 veya 6'nın siyah, koyu gri versiyonları var mı?
Bu olabilir, Watch 6 alınır mı sizce?Var. 7'nin yok siyah rengi. Yesil var koyi olarak.
Renk cok kritikse, alinir. Fakat rengin onemi yoksa ayni fiyata 7 alabiliyorsun. Ayrica 7'nin islem yapma gucunde sicrama yasadi diye hatirliyorum. Ben de sirf o yuzden 7 aldim.
Evet.@Simon Tekrardan yazıyorum şimdi aklıma geldi, Watch 7 alıp koyu gri veya siyah kordon taktırabilir miyim?