@YusufEymen, eski FW sürümlerinde sorun olduğu için disk sağlığı etkileniyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?YusufEymen
Becerikli
@YusufEymen, eski FW sürümlerinde sorun olduğu için disk sağlığı etkileniyordu.
Hocam şu an gaming gecesine M480Pro MSI Spatium gelmiş fiyat kaç olursa almalıyım?
@YusufEymen, 3.000 ve altı. 2 TB için de 6.500 TL ve altı olabilir.
YusufEymen
Becerikli
@YusufEymen, 3.000 ve altı. 2 TB için de 6.500 TL ve altı olabilir.
2TB. 990 Pro, KC3000, Renegade ile kıyasla nasıldır önerir misiniz?
MurHas
Başarılı
Hocam şu an gaming gecesine M480Pro MSI Spatium gelmiş fiyat kaç olursa almalıyım?
Amazonda 6,671 şu an ve Amazon daha iyi iade olayı konusunda sıkıntı çıkarmıyor.
MSI SSD SPATIUM
@YusufEymen, KC3000 ve Renegade ile donanımsal olarak (kontrolcü ve NAND) aynı disk. Overall performansı da yakın seviyede. SLC Cache M480 PRO'da daha düşük. Bu noktada Kingston'lar daha iyi. Çok büyük boyutta veri yazmıyorsan çok etkilemez. Güç tüketimi konusunda da minimal farklar var, çok önemli değil. Fiyata göre tercih edilebilir, eğer 200-300 TL fark varsa Kingston'lara çıkabilirsin ama daha büyük fark varsa MSI alınabilir.
YusufEymen
Becerikli
@YusufEymen, KC3000 ve Renegade ile donanımsal olarak (kontrolcü ve NAND) aynı disk. Overall performansı da yakın seviyede. SLC cache M480Pro'da daha düşük. Bu noktada Kingston'lar daha iyi. Çok büyük boyutta veri yazmıyorsan çok etkilemez. Güç tüketimi konusunda da minimal farklar var, çok önemli değil. Fiyata göre tercih edilebilir, eğer 200-300 TL fark varsa Kingston'lara çıkabilirsin ama daha büyük fark varsa MSI alınabilir.
Hocam baktım da Exceria Pro 6100TL'ye düşmüş hem de MediaMarkt'ta. Fiyatlar şöyle: Exceria Pro 6100.
Spatium 6700.
Renegade 7600.
Samsung 7400.
KC3000 = 7300.
Yükleme olarak arada oyun silerim arada yüklerim başka bir şey yok.
6.100 TL'ye Exceria PRO ideal, yapıştır geç bence. Yalnız baktım, MediaMarkt'ta stok yok. Akakçe güncelleme yapmamış.
YusufEymen
Becerikli
6.100 TL'ye Exceria Pro ideal, yapıştır geç bence. Yalnız baktım, MediaMarkt'ta stok yok. Akakçe güncelleme yapmamış.
Exceria Pro fazla ısınıyormuş galiba ömrü kısalır mı? Ve 6 yıllık bir süreçte nasıl gider? Kioxia hakkında bilgim yok güvenemedim.
Isınan tek disk Exceria PRO değil. Soğutucu takmadan kullanırsan yoğun kullanımda hepsi ısınacak. 200-300 TL aralığında işe yarar soğutucular satılıyor.Exceria PRO fazla ısınıyormuş galiba ömrü kısalır mı?
Kioxia herkesin yakından tanıdığı Toshiba markası aslında. Toshiba, disk konusunda yoluna Kioxia adıyla devam ediyor. Yani özetle son derece kaliteli ve güvenilir bir marka. 6 sene içinde ne olur bilemem ama ekstra bir durum olmadıkça memnun kalırsın. Zaten 5 sene üretici garantisi var.Ve 6 yıllık bir süreçte nasıl gider? Kioxia hakkında bilgim yok güvenemedim.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-