A06 stokları bitiyor. A07 gelecek diye yorumladım.A06 gereksiz pahalanmış. Ama buradan nasıl bir cihaz çıkar bilmiyorum. İade varsa denebilinir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7000 TL
TeknoKartal
Becerikli
Annemin telefonundan baktığım için. Annem Trendyol dışındaki uygulamaları kullanılmıyor. Benim de telefonum yok.O yüzden telefon bakıyorum
- Makaleler
- 6
Annemin telefonundan baktığım için. Annem Trendyol dışındaki uygulamaları kullanılmıyor. Benim de telefonum yok. O yüzden telefon bakıyorum
İnternetten bakabilirsiniz
Neyse Realme 9i, A06 bakabilirsin dostum.
Realme 9i biraz eski telefon ama A06'dan daha iyi. Ama A06 daha yeni ve daha güncel. Seçim senin.
Farklarda ekranda Realme 9i daha iyi. Kamerada bir takım ufak farklar ve işlemcide 9i daha iyi. O kadar
TeknoKartal
Becerikli
İnternetten bakabilirsiniz
Neyse Realme 9i, A06 bakabilirsin dostum.
Realme 9i biraz eski telefon ama A06'dan daha iyi. Ama A06 daha yeni ve daha güncel. Seçim senin.
Farklarda ekranda Realme 9I daha iyi. Kamerada bir takım ufak farklar ve işlemcide 9I daha iyi. O kadar.
Realme 9i Custom ROM var mı hocam.
- Makaleler
- 6
Bilmiyorum ama Snapdragon olduğundan rahat yüklersin.
Buradan bak
TeknoKartal
Becerikli
- Makaleler
- 6
@Aakons Redmi 10 2022'ye Android 15 ROM atılıyor önerir misiniz?
Nedense eski Redmi almak istiyorsunuz. Çok eski olmasını geçtim, donanım olarak da A06'dan daha kötü. İyi olsa (örnek Realme 9I gibi) önerirdim.
TeknoKartal
Becerikli
Nedense eski Redmi almak istiyorsunuz. Çok eski olmasını geçtim, donanım olarak da A06'dan daha kötü. İyi olsa (örnek Realme 9I gibi) önerirdim.
Realme 8 önerir misiniz?
- Makaleler
- 6
Realme 9I ya da A06 alın o bütçelerde.
TeknoKartal
Becerikli
9i Android 14 güncellemesi alıyordu bildiğim kadarıyla