Bütçe
7000 TL
Yine hatali, iPhone 8'in sensorunu kullaniyor, islem kalitesi guzel sadece. Wide-angle yok telefoto yok. S20 FE'yle denk diyebiliriz kamerasina bence ana kamerada.
ISP'yi unutmamak gerek. Sirf sensor ayni diye kameranin verimliligine etki etmeyecegini dusunmek abes kaciyor. Samsung'un S22 oncesi kameralarinin vasat oldugunu dusunuyorum. S21 FE'nin on kamerasi kotu mesela. iPhone 7 Plus'dan daha kotu hatta. Deneyimim bu yonde.

Sadece kamera performansı üzerinden değerlendirmek hata olur. Kamera almıyoruz, telefon alıyoruz. Gün boyunca bakacağım ekran kaliteli olmalı, akmalı. Batarya en azından akşamı görmeli. Bunlar da önemli.
Dogru. Sonuc olarak all in one bir cihaza ihtiyacimiz var. SE 2, batarya ve panel disinda ayni butcedeki android'lerden daha ustun.

Mi 11T Pro'nun kamerası çok daha iyi. DxOMark Camera testinde de puanı SE 2'den daha yüksek.
DxOMark ciddiye alinacak bir kurum degil. Kimovil, GSMarena ve Helpix.ru platformlarinda kamera bakimindan 11T Pro'dan daha basarili SE 2. Xiaomi'nin tam da "Android Camera" oldugu donemler.

SE 2, batarya ve panel disinda ayni butcedeki android'lerden daha ustun.
Yani batarya ve panel daha ustun, islemci seviyesi gunluk kullanimda fark edilmeyecek kadar az. Yani zaten niye alacak ki o zaman? Ne kaldi telefonu telefon yapan, sadece kamera mi? S20 FE gunluk kullanimda yag gibi akiyor, oyle abes bir islemci performansi yok yani. 865 bu.

İki telefonu da kullandim SE'nin kamerasini fazla abartiyorsun, ayrica ekstra hicbir kamerasi yok. (wide-angle, telephoto vs) ISP'nin guzel oldugunu bende soyledim zaten ama S20 FE'nin kamerasi da boru degil yani, gayet okey cekiyor. Bi' kamera guzel diye 720p IPS LCD ekran almam ben.

All in one cihaz ariyoruz diyorsun ama 720p IPS LCD ekranli bir cihaz ve 1800 mAH batarya all in one'u karsiliyor mu sence?

Ben kucuk bir cihaz istiyorum diye almistim fakat bataryasi insani disarida kanser ediyor.

A-l-i-n-m-a-z.

Kararımı değiştirdim fiyatlarına bakıp A06 veya Redmi 14C alacağım.

Yani batarya ve panel daha ustun, islemci seviyesi gunluk kullanimda fark edilmeyecek kadar az. Yani zaten niye alacak ki o zaman? İki telefonu da kullandim SE'nin kamerasini fazla abartiyorsun, ISP'nin guzel oldugunu bende soyledim zaten ama S20 FE'nin kamerasi da boru degil yani, gayet okey cekiyor. Bi' kamera guzel diye 720 IPS LCD ekran almam ben.

All in One cihaz ariyoruz diyorsun ama 720p IPS LCD ekranli bir cihaz ve 1800 mAh batarya all in One'u karsiliyor mu sence?

Ben kucuk bir cihaz istiyorum diye almistim fakat bataryasi insani disarida kanser ediyor.

A-l-i-n-M-A-Z.

Abartıyor olabilirim ama SE 2 kullanacağıma giderim Custom ROM atılmış J2 kullanırım daha iyi.

Kararımı değiştirdim fiyatlarına bakıp A06 veya Redmi 14C alacağım.

Abartıyor olabilirim ama SE 2 kullanacağıma giderim Custom ROM atılmış J2 kullanırım daha iyi.
Evet abartiyorsunuz. :D

Sifir alacaksaniz zaten dedigim gibi A06'dan baska bir sey almayin. Butce 9K'ya cikarsa A16'nin 6/128'ini alin. Daha iyi islemci, cok daha iyi panel ve 90Hz kazanirsiniz.

Yani batarya ve panel daha ustun, islemci seviyesi gunluk kullanimda fark edilmeyecek kadar az. Yani zaten niye alacak ki o zaman? İki telefonu da kullandim SE'nin kamerasini fazla abartiyorsun, ISP'nin guzel oldugunu bende soyledim zaten ama S20 FE'nin kamerasi da boru degil yani, gayet okey cekiyor. Bi' kamera guzel diye 720 IPS LCD ekran almam ben.
Ben de hem SE 2 hem de S21 FE'yi deneyimledim ve S21 FE'nin kamerasinin vasat oldugunu dogrulayabilirim. Okey degil. Berbat olacak o.
All in one cihaz ariyoruz diyorsun ama 720p IPS LCD ekranli bir cihaz ve 1800 mAH batarya all in one'u karsiliyor mu sence?
7.000 TL'ye guzel karsiliyor. Panelin vasatin altinda oldugu bir gercek. Fakat iOS'un mAh ve RAM verimliligi Android ile bir degil. OS olarak ozellikle 2023 oncesi cihazlarda iOS daha stabil.

A-l-i-n-m-a-z.
Batarya sorunsa Deji batarya takip yola devam edebilirsin. Deji'yi arkadasimin iPhone 11'e taktim ve cihaz uctu. 6 saatten fazla SoC veriyor.

Son düzenleme: