Metmosby

Başarılı

Babam için alacağım ve bu ikisi arasında kaldım. Bankacılık uygulamaları, mesajlaşma, çağrı ve ara ara YouTube, Netflix gibi şeyler için kullanıyor. Çok bu fiyatların üzerine çıkmayı düşünmüyor o yüzden bu fiyat bandında başka öneri varsa alabilirim. Şu an kullandığı telefonda şebeke çekim sorunu yaşıyor bu iki cihazda bu tarz bir sorun var mı bilen var mı? Bir de 6-7 sene minimum kullanılacak telefon, uygulama desteğinde vs sorun olur mu bu iki telefonda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy A06 daha iyi bir seçim olur.

7000 TL verip 6-7 sene uygulama veya işletim sistemi desteği beklemek saçma. Güncelliğini hızlıca yitirecektir uygulamalar kullanılır mı kullanılamaz mı o ilerdeki android sürümüne ve uygulama geliştiricilerine bağlı.

Babam için alacağım ve bu ikisi arasında kaldım. Bankacılık uygulamaları, mesajlaşma, çağrı ve ara ara YouTube, Netflix gibi şeyler için kullanıyor. Çok bu fiyatların üzerine çıkmayı düşünmüyor o yüzden bu fiyat bandında başka öneri varsa alabilirim. Şu an kullandığı telefonda şebeke çekim sorunu yaşıyor bu iki cihazda bu tarz bir sorun var mı bilen var mı? Bir de 6-7 sene minimum kullanılacak telefon, uygulama desteğinde vs sorun olur mu bu iki telefonda?

Bir yakınıma A06 aldım. Şu an gayet iyi. Temel kullanımlarda iyi. Ama 6 7 sene kullanılması imkansız her iki telefonun.

A16 yada A06.

Hem redminin güncelleme desteği daha kısa bu durumda alınmaz
Önce bu paraya güncelleme desteği beklenmez diyip ardından bunu demeniz saçma olmuş. Kendinize ters düşmüşsünüz. Her ikisinin de 2 yıl Android güncellemesi var, A06'nın sadece fazladan 1 yıl güvenlik güncellemesi garantisi bulunuyor.

Ayrıca A06'nın 4 GB RAM'i var. Günümüzde bu kadar düşük RAM'li cihaz alınmasını kesinlikle önermem. Her ikisi de kötü ama bu fiyata anca bu kadar oluyor. Almışken 6 GB RAM'inden dolayı 14C alınmalı.

Önce bu paraya güncelleme desteği beklenmez diyip ardından bunu demeniz saçma olmuş. Kendinize ters düşmüşsünüz. Her ikisinin de 2 yıl Android güncellemesi var, A06'nın sadece fazladan 1 yıl güvenlik güncellemesi garantisi bulunuyor.

Ayrıca A06'nın 4 GB RAM'i var. Günümüzde bu kadar düşük RAM'li cihaz alınmasını kesinlikle önermem. Her ikisi de kötü ama bu fiyata anca bu kadar oluyor. Almışken 6 GB RAM'inden dolayı 14C alınmalı.
Redmide 2 gb fazla ram olduğu doğrudur ama işletim sistemi ne kadar optimize? 2 gb fazla ram olması daha iyi deneyime dönüşmedikten sonra sadece kağıt üstünde. Samsung işletim sistemi güncelleme desteği bittikten sonra redmininkinden daha iyi çalışacaktır büyük bir kullanıcı kitlesi olduğu için geliştiriciler samsungun eski sürümlerle desteğine redminikinden daha çok önem verecektir.