Kullandığınız cihaz ''Razer Blackshark V2 X'' sanırım kendisinin THX sertifikası bulunmamakta. Bu sebeple Razer'in kendi geliştirdiği uygulamayı ücretsiz kullanabilirsiniz. THX sertifikalı cihazlarında ise zaten ücretsiz olarak gelmekte. THX'in uygulamasına gelecek olursak evet bütün kablolu cihazlar ile çalışmakta fakat sertifikalı olmadığı için sizin THX'in kalitesinde bir ses deneyimi vaad etmeyebilir.
Yazılıma fazla takılmayın çünkü mesele cihazın sertifikalı olmasıdır. Ben ''Razer Barracuda Pro'' kullanmaktayım THX'in uygulamasını kullanmıyorum çünkü kulaklığın kendisi zaten bütün sesleri ayırt etmemde yardımcı oluyor. Örneğin Counter Strike 2 de seslerin konumsal yerini tespit edebiliyorum THX'in uygulaması olmadan. Peki bu iş nasıl oluyor dediğinizi duyar gibiyim Counter Strike 2 de sesler buna göre ayarlandığı için sizin ek bir ayar yapmanıza gerek yok.
Yani o uygulamanın/müziğin kendisinin ses dosyaları vs vs bu tarz özellikleri desteklemesi gerekiyor ki o ayak seslerininde dahil konumsal yerlerini tespit edebilelim. Eğer bu özellikler yoksa zaten uygulamada/müzikte kulaklıklarda o şekilde sesi verecektir.