Amazon olduğu için güvenmiştim. İptal edip Hepsiburada 'dan alabilirim.

taksit varsa sömürmemiz lazım 100 tllik üründe bile😄 paylaşırım hocam. Ben elimdeki 9. Nesili satmayıp yalnız oynarken gamesir hanımla oynarken gamesir hanımda 9. Nesil bende😄
Tamamdır hocam bir sorun olmuş iptal etmenize gerek yok :)

@Diavelin hocam gerekli düzeltmeyi yaptı.
GD34, Gizala değil; GameSir’ün Türkiye distribütörünün ismidir. GD34’ün, yani distribütörlerin, markanın Türkiye temsilcisi olarak satma hakkı bulunuyor. Bu nedenle ortada sorun yaratacak bir durum yok. Zaten GameSir’ün kendi sitesinde de distribütör listesinde GD34’ün adı geçiyor. Siz soruyu biraz farklı sormuşsunuz, bu yüzden cevabı yanlış almışsınız. Nereden alırsanız alın, ürün TR garantiliyse GD34’ün sağladığı garanti kapsamında işlem görüyor. Kısacası, hiçbir sorun yok ortada.

GD34 Oyun Yazılım San.Tic.Ltd.Şti.

Tamamdır hocam bir sorun olmuş iptal etmenize gerek yok :)

@Diavelin hocam gerekli düzeltmeyi yaptı.
GD34, Gizala değil; GameSir’ün Türkiye distribütörünün ismidir. GD34’ün, yani distribütörlerin, markanın Türkiye temsilcisi olarak satma hakkı bulunuyor. Bu nedenle ortada sorun yaratacak bir durum yok. Zaten GameSir’ün kendi sitesinde de distribütör listesinde GD34’ün adı geçiyor. Siz soruyu biraz farklı sormuşsunuz, bu yüzden cevabı yanlış almışsınız. Nereden alırsanız alın, ürün TR garantiliyse GD34’ün sağladığı garanti kapsamında işlem görüyor. Kısacası, hiçbir sorun yok ortada.

GD34 Oyun Yazılım San.Tic.Ltd.Şti.
Teşekkürler, etmedim hocam😄

Arkadaşlar üst düzey bir gamepad istiyorum. Elimdeki 9. nesil Xbox kolunu da satmaktan vazgeçtim. 2 kol olsun arasa eşimle oynuyoruz beraber. Şimdi bu kolu aldığımda şarj standı var mı, ayrıca mı almak gerekir? Bu seviyede bu kalitede başka önerileriniz olur mu?

@Toby Fox @Spartan @23783 müsaitseniz bakarsanız sevinirim.
@ShadowLegion hocam selamlar sitede özel mesaj nasıl atılır çözemediğim için mecburen buraya yaziyorum, rtx 4070 ilaniniz halen satılıksa ürüne talibim. Eskişehir'de elden teslim alabilirim.

@ShadowLegion hocam selamlar sitede özel mesaj nasıl atılır çözemediğim için mecburen buraya yaziyorum, rtx 4070 ilaniniz halen satılıksa ürüne talibim. Eskişehir'de elden teslim alabilirim.
@melo126 merhaba hocam. ilanları kaldırdım. 5080 alıp iade etmiştim 16 GB VRAM hoşuma gitmedi. 5080 Super çıkıp amazon veya hepsiburada'ya düştüğü an satacağım. beklerseniz eğer size satabilirim.