Merhaba,

Kendime bir hobi bulmak istiyorum. İster fiziksel ister zihinsel. Ama bir şey olsun da. Kararsızım aslında.

Bilişim konusunda hobi olarak araştırma yapsam mı diye düşünüyorum. Scholar, makaleler, dergiler vb. gibi şeylerle vakit geçirmek mantıklı geliyor ama sizden de fikir almak istiyorum.

Sürekli bir şeylerle meşgul olarak insanlarla iletişimi keserek bir şeyler yapmak istiyorum. Ne önerirsiniz?

İyi Sosyaller.

Merhaba,

Kendime bir hobi bulmak istiyorum. İster fiziksel ister zihinsel. Ama bir şey olsun da. Kararsızım aslında.

Bilişim konusunda hobi olarak araştırma yapsam mı diye düşünüyorum. Scholar, makaleler, dergiler vb. gibi şeylerle vakit geçirmek mantıklı geliyor ama sizden de fikir almak istiyorum.

Sürekli bir şeylerle meşgul olarak insanlarla iletişimi keserek bir şeyler yapmak istiyorum. Ne önerirsiniz?

İyi Sosyaller.
Dikkate almayınız arkadaşı. Manga veya çizgi roman okuyabilirsiniz. Balıkçılık yapabilirsiniz imkânınız varsa.

Uzun süreler boyu tüm gününüzü alması imkansız ama ilk giriş sürecinde tüm günlerinizi verebileceğiniz kahve hobisine girişebilirsiniz. Sıfır kafayla girince araştırma yapma ve farklı ekipmanlar-reçeteler denemek deli gibi vakit harcamanızı sağlıyor. Cidden şaşırtıcı derecede derin acayip güzel bir dünya.

Son düzenleme: