7.499 TL'ye Realme 10 alınır mı?

Maxinham

Çalışkan
7.499 liraya 8/128 Realme 10 alınır mı?

Sıfır cihaz.

Helio G99 fazla dayanmaz, sıfır şart ise düşünülebilir, ikinci el cihaz almak daha iyi olur.

İfadeler: 144
Helio G99 dediğimiz işlemciyle çok ağır işlemler yapmayı düşünüyorsan uzak dur. Doğru düzgün cihaz istersen denildiği gibi biraz daha koymalısınız. Yok ben dedeme nineme falan alacağım diyorsanız onların işini muhtemelen bu cihaz görür.

Oyun oynamıyorum.
Sadece sosyal medya.

Bu bütçede yurt dışı kayıtlı Xiaomi veya ikinci el modeller daha mantıklı. Bende bir Realme C65 var android 15 yüklü, şirket telefonu olduğu için sadece arama yapmak adına kullanıyorum, numaraları tuşlarken bile kasıyor. Kullanacak olana allah sabır versin.
Evde Redmi Note 10S var, bunun yanında fişek gibi çalışıyor. Android 15 ile de alakalı olabilir veya Realme 'nin dandik yazılımıyla da alakalı olabilir. Her ihtimalde alınmaz derim.

Yurt dışı Redmi Note 13 Pro 5G veya dengi bir cihaz bulursun bu bütçeye. Yurt içi telefon için bütçe en az 15.000 olmalı bence düşük bütçeye aldığın KVK telefonların ömrü 2 yılı geçmiyor maalesef hemen kasmaya başlıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…